Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEI DE MANTENIMENT PREVENTIU, PREDICTIU, CORRECTIU I NORMATIU DELS EXTINTORS, BOQUES D'INCENDIS EQUIPADES, SISTEMES D'EXTINCIÓ AUTOMÀTICA D'INCENDIS DE LES CAMPANES DE LES CUINES, GRUPS ELECTRÒGENS I SISTEMA DE TELEGESTIÓ DELS EDIFICIS, COL·LEGIS I QUALSEVOL ALTRA DEPENDÈNCIA MUNICIPAL A VILADECANS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2022/07 - 1/2022/CSERV
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis de manteniment preventiu, predictiu, correctiu i normatiu dels extintors, boques d'incendis equipades, sistemes d'extinció automàtica d'incendis de les campanes de les cuines, grups electrògens i sistema de telegestió dels edificis, col·legis i qualsevol altra dependència municipal a Viladecans, mitjançant el foment de la contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral i amb mesures de contractació pública sostenibles.
Pressupost de licitació:
44.043,73 € sense IVA 53.292,91 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
04/03/22 14:00 h
Observacions:
-Garantia Definitiva: 5% de l'import de l'adjudicació del contracte (exclòs l'IVA).
Valor estimat del contracte:
211.409,90 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C) :
01/04/22 09:30 Obertura telemàtica.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Si, 3 anys (1+1+1).
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 29.00 - Criteri: Millor preu ofert pel licitador
Ponderació: 24.00 - Criteri: Percentatge únic de descompte respecte als preus unitaris durant tota la contracta, incloent pròrrogues
Ponderació: 10.00 - Criteri: Compromís de contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral per a l'execució del contracte
Ponderació: 4.00 - Criteri: Proposta mediambiental aplicada a l'execució del contracte
Ponderació: 3.00 - Criteri: Millora del temps màxim de reparació en cas d'avaria
Ponderació: 30.00 - Criteri: Valoració de la proposta tècnica presentada pels licitadors en relació amb l'organització general del servei, les instal·lacions de protecció contra incendis, els grups electrògens i la telegestió
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50413200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
La no exigència de classificació no obsta a que si el licitador en disposa, podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera, i tècnica o professional per la classificació següent, segons el que estableix l'article 86.2 de la LCSP:
GRUP SUBGRUP CATEGORIA
V 3 1
P 5 1
P 1 1

Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja l'anualitat mitjana del contracte, igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
79.278,71 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Habilitació específica per a contractar: Constar inscrit al Registre Integrat Industrial regulat en el títol IV de la llei 21/1992 de 16 de juliol d'acord amb el que estableix al Reglament d'Instal·lacions de Protecció Contra Incendis (RD 513/2017, 22 de maig).

Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de treballs similars. Haver realitzat serveis de característiques similars als de l'objecte del contracte (això és, serveis de manteniment preventiu, predictiu, correctiu i normatiu d' extintors, boques d'incendis equipades, sistemes d'extinció automàtica d'incendis de les campanes de les cuines, grups electrògens i sistema de telegestió d'edificis, col·legis i/o qualsevol altra dependència) en els darrers TRES (3) ANYS.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat de l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte, igual o superior a:

Mínim d'acreditació:
36.996,73 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Equip mínim. Disposar de personal i equip professional suficient per a l'execució dels serveis objecte del contracte. En concret, s'exigirà un equip mínim que compleixi i acrediti suficientment els següents aspectes:

Responsable tècnic de la contracta: Tècnic especialista en tasques de conservació, haurà de ser com a mínim enginyer tècnic industrial o comptar amb una titulació habilitant equivalent, comptarà amb experiència mínima de 5 anys en aquests tipus de tasques (manteniment en instal·lacions de protecció contra incendis, grups electrògens i sistemes de telegestió en edificis propis) i serà el responsable del contracte. Experiència demostrable.

Equip de treball: Com a mínim un operari amb categoria de oficial de 1ª amb 5 anys d'experiència com a mínim en el manteniment en equips de protecció contra incendis, grups electrògens i sistemes de telegestió, disposant de la formació professional adient.

El licitador, en cas de resultar adjudicatari del contracte, no podrà substituir a cap dels membres de l'equip mínim ofert, sense la prèvia conformitat de l'Ajuntament de Viladecans. Això inclou qualsevol substitució sigui per vacances, malaltia, formació, etc.

En aquest cas, per a poder acceptar la substitució del tècnic proposat, el licitador haurà d'acreditar que la persona substituta compta amb l'experiència i titulació requerida a la licitació pel seu perfil professional.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya