Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Prestació del servei d'abalisament de la zona de bany de les platges del terme municipal de Cunit

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Cunit
Codi d'expedient:
2239/2022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació de la prestació del servei d'abalisament per tal de garantir la seguretat de la zona de bany de les platges del terme municipal de Cunit: instal·lació, subministrament, manteniment preventiu i correctiu del material, desmuntatge, retirada, transport, neteja i hivernda en terra del tot el material.
Pressupost de licitació:
59.302,44 € sense IVA 71.755,95 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Cunit
Termini de presentació d'ofertes:
19/04/22 23:59 h
Valor estimat del contracte:
94.883,89 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
21/04/22 09:00 Amb mitjans telemàtics
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es preveu una pròrroga per una anualitat més
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 40.00 - Criteri: Certificacions i acreditacions ambientals i de qualitat
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45255420
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis general, o bé volum anual de negocis en l¿àmbit a què es refereix el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d¿inici d¿activitats de l¿empresari i de presentació de les ofertes per un import igual o superior a 59.302,44 ¤
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança d'indemnització per riscos professionals per un import no inferior als 300.000,00.- Eur vigent fins a la finalització del termini de finalització del període de garantia
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels serveis realitzats en el curs dels tres darrers anys, avalada per certificats de bona execució; aquests certificats han d¿indicar l¿import, les dates i el lloc d¿execució del servei i s¿ha de precisar si es van dur a terme segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme; si s¿escau, els certificats esmentats els ha de comunicar directament a l¿òrgan de contractació l¿autoritat competent.
Observacions:
El requisit mínim serà que l¿import anual acumulat a l¿any de major execució sigui igual o superior al 70% de l¿anualitat (20.755,85 ¤), que l¿empresari haurà d¿acreditar com a executat durant l¿any de major execució del període esmentat, en treballs d¿igual o similar naturalesa que els que constitueixen l¿objecte del contracte, prenent com a criteri de correspondència la pertinença al mateix subgrup de classificació, o si no fos possible, per la igualtat entre els dos primers dígits dels respectius codis CPV
Mitjà de solvència:
Certificats de control de qualitat expedits pels instituts o serveis oficials
Descripció:
La documentació necessària per a acreditar expressament les següents aptituds de la solvència tècnica seran les següents:


1.- Inscripció de l¿empresa en el Règim Especial de Treballadors del Mar - Institut Social de la Marina¿ i certificat conforme es troba al corrent de pagament.

2.- Pel que fa a les embarcacions s¿haurà d¿acreditar que són de llista 5ª per a treballs marítims professionals, tenir tots els certificats obligatoris en vigor, així com haver passat la inspecció tècnica corresponent.

3.-Acreditar la propietat de les embarcacions mitjançant full d¿assentament o el contracte d¿arrendament d¿aquestes durant les dates que s¿efectuarà el servei.

4.- Pel que fa al personal de la pròpia empresa licitadora encarregada de la instal·lació de l¿abalisament que requereixi ser realitzat amb immersió:

- Titulació de bussejador professional exigida per la normativa vigent per realitzar treballs subaquàtics a fondàries de fins a 30 metres.
- Certificats de cursos de primers auxilis amb oxigen per als accidents de busseig i de suport vital bàsic. Caldrà acreditar que s¿han realitzat en els últims 2 anys, d¿acord amb la normativa d¿activitats subaquàtiques vigent.
- Certificat mèdic d¿aptitud per a la pràctica del busseig professional, i/o el reconeixement anual en vigor, expedit d¿acord amb la normativa vigent, en el cas del personal que realitzi treballs subaquàtics.
- Titulació de patró professional de tràfic interior o equivalent exigida per la normativa vigent, pel personal que condueixi les embarcacions.
- Titulació de mariner competents o equivalent, per a la resta de tripulació.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Registre Electrònic de licitadors (RELI), Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de l'Estat (ROLECE): Sí
Observacions:
En ser obligatòria la inscripció al RELI o ROLECE, els licitadors restaran exempts d'aportar en aquest procediment d'adjudicació, la documentació relativa als requisits previs per a contractar amb l'Administració si aquesta documentació consta en algun dels dits Registres.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya