Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEIS D'ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REVISIÓ I ACTUALITZACIÓ DE L'AGENDA URBANA LOCAL I EL MARC ESTRATÈGIC DE LA CIUTAT QUE DURÀ A TERME L'OFICINA DEL FUTUR DE LA CIUTAT - VILADECANS 2030

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
GM/ASG/Contractació/2022/02 - 3/2022/CSERV
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracte administratiu de serveis d'assistència tècnica per a la revisió i actualització de l'Agenda Urbana Local i el Marc Estratègic de la Ciutat que durà a terme l'Oficina del Futur de la Ciutat-Viladecans 2030, amb criteris socials i mesures de contractació pública sostenibles.
Aquesta assistència tècnica haurà de donar suport als següents serveis, de conformitat amb l'establert al PPT:
1_ Serveis d'impuls a la innovació social i urbana.
2_ Serveis de prospectiva
3_ Serveis de creació i cura de continguts
4_ Serveis de suport a la Governança Local
5_ Serveis de seguiment i avaluació
6_ Serveis d'aliniament de les polítiques públiques municipals amb el Marc estratègic de ciutat
7_ Serveis de detecció d'oportunitats

Pressupost de licitació:
96.115,70 € sense IVA 116.300,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
09/03/22 14:00 h
Observacions:
- El contracte es finança amb fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. En concret, dels 63.057,85¤ del primer any d'import del contracte (IVA i resta d'impostos exclosos), 38.264,47¤ provenen de la subvenció "Ayudas para la elaboración de proyectos piloto de planes de acción local de la Agenda Urbana Española" del projecte titulat "2021-Plan de Acción de la Agenda Urbana de Viladecans" amb número d'expedient PP_AUE/21/00181 i concedida pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i el compliment dels requisits del PRTR (DSNH, etiquetat verd i digital, igualtat entre dones i homes, plan antifrau, etc).
-Serà obligatori que els licitadors estiguin inscrits en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (REELI) o en el Registre oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic (ROLECSP) en la data final de presentació d'ofertes.
A aquests efectes, també serà admissible la proposta del licitador que acrediti haver presentat la sol·licitud d'inscripció al REELI o ROLECSP junt amb la documentació preceptiva per a fer-ho, sempre que aquesta sol·licitud sigui de data anterior a la data final de presentació de les ofertes.
-Garantia Definitiva: 5% de l'import d'adjudicació del contracte (IVA exclòs).
Valor estimat del contracte:
155.008,26 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
25/03/22 13:00 Obertura telemàtica.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Un any addicional.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Formació addicional de l'equip mínim a prestar el servei, tant sigui rebuda com impartida en els últims cinc anys
Ponderació: 10.00 - Criteri: Criteris socials
Ponderació: 20.00 - Criteri: Abordatge i planificació dels 7 serveis, tasques i els lliurables associats descrits en els plecs
Ponderació: 15.00 - Criteri: Elaborar una carta de tendències/informe sobre el futur de la governança local
Ponderació: 10.00 - Criteri: Template d'un informe de seguiment
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
72224000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys el valor anual mig del contracte, igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
51.669,42 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de treballs similars. Haver realitzat serveis o treballs de característiques similars als de l'objecte del contracte (és a dir, serveis d'assistència tècnica en temes relacionats amb innovació social i/o la localització i execució de les agendes urbanes globals) en els darrers TRES (3) ANYS.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat de l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte, igual o superior a 36.168,59 euros.

En cas que el contractista fos una empresa de nova creació (això és, amb una antiguitat inferior a cinc anys), únicament haurà d'acreditar el punt relatiu a l'equip mínim. No li serà aplicable l'establert relatiu a l'execució de treballs similars.
Mínim d'acreditació:
36.168,59 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Equip mínim: Disposar de personal i equip tècnic suficients per a l'execució dels serveis. En concret, el licitador s'ha de comprometre a adscriure, com a mínim, el personal següent a l'execució del servei en cas de resultar adjudicatari del contracte:

- Un/a cap del projecte: titulat/da universitari/a competent en qualsevol disciplina de les ciències socials com per exemple, ciències polítiques, sociologia, antropologia social, gestió i administració pública o qualsevol altra titulació equivalent habilitant per a desenvolupar les funcions descrites a continuació i en el PPT que compti amb una experiència mínima de tres anys en projectes d'innovació social i urbana.

Aquest perfil haurà de realitzar les tasques i els corresponents lliurables establerts al punt 2. Descripció dels Serveis a contractar del plec de prescripcions tècniques que han de regir la contractació del serveis d'assistència tècnica per a la revisió i actualització de l'Agenda Urbana Local i el Marc Estratègic de la Ciutat que durà a terme l'Oficina del Futur de la Ciutat-Viladecans 2030.

- Un/a tècnic/a superior de suport titulat/da universitari/a competent en qualsevol disciplina de les ciències socials com per exemple, ciències polítiques, sociologia, antropologia social, gestió i administració pública o qualsevol altra titulació equivalent habilitant per a desenvolupar les funcions descrites en el PPT.
Mitjà de solvència:
Altres

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya