Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte del servei de vigilància forestal de l'espai del Camí Fluvial

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Bigues i Riells
Codi d'expedient:
CON/2022/9
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
En el marc del Decret 123/2005, de 14 de juny, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana, que desplega la Llei 5/2003 de 22 d'abril, així com pel que fa a la protecció de les persones i la conservació dels ambients fluvials i del medi natural, serveis municipals de medi ambient ha informat:

- Que per les característiques orogràfiques i biòtiques del seu territori, el municipi de Bigues i Riells es considerat d' alt risc davant els incendis forestals.

- Que al territori de Bigues i Riells i es troba l' espai PEIN dels Cingles del Bertí , així com la declaració d' espais inclosos a la Xarxa Natura 200 per motiu ZEPA, en especial per la presència de l' àliga cuabarrada com espècie de protecció especial.

Per tant, en termes de prevenció d' incendis, així com de conservació dels valors naturals i ambientals del territori de Bigues i Riells, es fa necessari planificar un servei de vigilància forestal a l' època estival, tant per la major afluència de persones al terme i al medi natural en general, com pel major risc d' incendi per motius climatològics.

Amb aquesta finalitat es contracta el següent servei:

- Servei de vigilància forestal a càrrec de 2 guardes rurals per servei a peu i disposició de vehicle tot terreny, per protegir els valors naturals de la zona compresa al llarg del camí fluvial de Bigues i Riells del Fai i en especial a la zona entre els camis de la Pineda i de La Madella del sector de Riells del Fai.


Pressupost de licitació:
8.099,18 € sense IVA 9.800,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
22 dies
Àmbit geogràfic:
Bigues i Riells
Termini de presentació d'ofertes:
31/03/22 14:00 h
Valor estimat del contracte:
16.198,36 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Quant a la pròrroga: Aquest termini es podrà prorrogar per acord exprés de l'Ajuntament de Bigues i Riells, per poder fer aquesta mateixa actuació de vigilància forestal l'any 2023 (amb el mateix número d'hores i un calendari equivalent fins a assolir els 22 dies de servei i pressupost previstos).
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Criteris avaluables de forma automàtica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora en el volun d'actuacions a realitzar
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79714000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
¿ Declaracions apropiades d¿entitats financeres o, si escau, justificant de l¿existència d¿una assegurança d¿indemnització per riscos professionals.

Mínim: Una declaració emesa per una entitat amb què l¿empresa treballi habitualment en què es manifesti la inexistència de problemes de pagament o de deutes amb l¿entitat o tercers.

Quan, per raons justificades, l¿empresari no pogués facilitar les referències sol¿licitades, podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera mitjançant qualsevol altra documentació presentada que sigui considerada com a suficient per l¿òrgan de contractació.

Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
¿ Relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims tres anys, vinculats al servei de manteniment de jardineria, desbrossades... que inclogui objecte, import, dates i el destinatari, públic o privat d'aquests, signada pel representant legal de l'empresa.

Mínim: En aquesta relació ha de constar, com a mínim, la realització de tres serveis equiparables al que es contracte (objecte i preu).

Documentació acreditativa dels treballs/serveis:

¿ Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector públic,
cal aportar certificats expedits o visats per l'òrgan competent.

¿ Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector privat, mitjançant un certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquests treballs / serveis o a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració signada pel representant legal de l'empresa licitadora.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya