Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Contracte de serveis esportius, recepció, atenció al client, manteniment conductiu, promoció comercial i assessorament i conducció del Complex Esportiu Municipal de Masquefa, serveis de recepció i salvament i socorrisme i manteniment conductiu de la piscina d'estiu l'Alzinar i serveis de consergeria i manteniment conductiu del camp de futbol de Masquefa.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Masquefa
Unitat de contractació:
Contractació
Codi d'expedient:
2021_36 (X2021003100)
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'esplai, culturals i esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'ha detectat un error material en el Model Oferta Econòmica Annex 4 que es procedeix a esmenar. S'introdueixen 2 files per poder indicar per part dels licitadors el benefici industrial i les despeses generals aplicat als preus unitaris.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és la prestació de serveis esportius, recepció, atenció al client, manteniment conductiu, promoció comercial i assessorament i conducció del Complex Esportiu Municipal de Masquefa, la prestació del servei de consergeria i manteniment conductiu del camp de futbol municipal i també la prestació de serveis de recepció i socorrisme i manteniment conductiu de la piscina d'estiu de l'Alzinar.

Cal tenir en consideració que tant el Complex Esportiu Municipal com el camp de futbol municipal, així com els espais de que disposen, formen part de la mateixa Zona Esportiva Municipal.

També és objecte de contracte l'assessorament en la millora contínua del Complex Esportiu Municipal mitjançant sistemes de treball en equip, grups de millora i programes de qualitat així com la gestió de la futura piscina d'estiu prevista construir en l'espai annex al Complex Esportiu Municipal actual.

En el Plec de Prescripcions Tècniques (PPT) s'indiquen els serveis i les tasques a realitzar incloses en l'objecte del contracte.
Pressupost de licitació:
1.181.416,66 € sense IVA 1.429.514,15 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Masquefa
Termini de presentació d'ofertes:
24/01/22 23:30 h
Observacions:
L'adjudicatari assumeix la responsabilitat del correcte funcionament dels serveis del Complex Esportiu Municipal de Masquefa, camp de futbol i piscina d'estiu l'Alzinar i, a efectes d'introducció, els serveis a prestar en les diferents àrees objecte d'aquest contracte són els següents:

Complex Esportiu Municipal

1.- Prestació de serveis esportius
2.- Prestació del servei de direcció i coordinació
3.- Prestació de serveis de recepció, administració i atenció al client
4.- Prestació de serveis de manteniment conductiu
5.- Prestació de serveis de promoció comercial de la instal¿lació

Camp de futbol municipal
6.- Prestació de serveis de consergeria i manteniment conductiu

Piscina d'estiu de l'Alzinar
7.- Prestació de serveis de recepció i salvament i socorrisme
8.- Prestació de serveis de manteniment conductiu

En el Plec de prescripcions tècniques es fa una descripció més detallada i per evitar repeticions innecessàries ens remetem a l'esmentat document.
Valor estimat del contracte:
2.205.311,09 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Contracte prorrogable amb un màxim de 2 anys més, i que s'exercirà per part de l'òrgan de contractació de forma potestativa per períodes anuals (1 any + 1 any) de conformitat amb les condicions establertes a l'article 29 de la Llei de Contractes del sector Públic.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 24/12/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Oferta econòmica- Preu
Ponderació: 45.00 - Criteri: Judici Valor-criteri subjectiu
Ponderació: 9.00 - Criteri: Millora oferta llicències mills
Ponderació: 6.00 - Criteri: Millora aportació material esportiu
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92610000
Codi CPA:
93.11.10
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Fons propis
Descripció:
Com a import mínim exigit i ve determinat pel volum global de negocis anual de l'empresa referit al millor exercici dins del tres últims anys (2018, 2019, 2020), en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa, calculat sobre la quantitat mínima d'1,2 vegades el valor anual mig del contracte.
Mínim d'acreditació:
472.566,66 €
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l'existència d'una assegurança de responsabilitat civil igual o superior a 1.200.00,00 ¤ per sinistre i any i 300.000,00¤ per víctima i any, a més d'aportar el compromís de la seva renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte.
Mínim d'acreditació:
1.200.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) Mitjançant la relació dels principals serveis realitzats durant els darrers tres anys (2018,2019,2020) o als anys disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa que inclogui: import, dates i destinatari, públic o privat.

Els serveis o treballs esmentats han d'estar relacionats amb la temàtica a què fa referència el Plec de Prescripcions Tècniques.

Mitjançant la relació dels principals serveis, cal acreditar com executat durant l'any de major execució dels últims tres anys, en treballs d'igual o similar naturalesa que els de l'objecte del contracte, que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte.
Mínim d'acreditació:
275.663,88 €
Observacions:
Per a empreses de nova creació, la solvència tècnica s'acreditarà:

a) D'acord amb l'article 90.1.c) de la LCSP, mitjançant descripció de les mesures de l'empresa licitadora per garantir la qualitat del servei d'acord amb els estàndards de les normes ISO 9001 o equivalent o mitjançant aportació d'un certificat expedit per un organisme independent que acrediti que l'empresari compleix les normes de garantia de qualitat ISO 9001 o equivalent.


b) D'acord amb l'article 90.1.f) de la LCSP, mitjançant descripció de les mesures de l'empresa licitadora per garantir els aspectes ambientals del contracte d'acord amb els estàndards de la norma ISO 14001 o equivalent o mitjançant aportació d'un certificat expedit per un organisme independent que acrediti que l'empresari compleix la norma ambiental ISO 14001 o equivalent.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya