Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Redacció del projecte i la direcció de les obres de recuperació ambiental i paisatgística de la plaça del Pont de la Cadena a Molins de Rei (Exp.905036/21)

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
905036/21
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Concurs de projectes
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Incorporació nou document esmenat amb ells enllaços de la documentació tècnica annexa ( 905036_21 4 DOC_TECNICA_BIM_SOST_ALTRES URB.PRO.DO).
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Redacció del projecte i la direcció de les obres de recuperació ambiental i paisatgística de la plaça del Pont de la Cadena a Molins de Rei
Pressupost de licitació:
72.454,15 € sense IVA 87.669,52 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys 6 mesos
Àmbit geogràfic:
Molins de Rei
Termini de presentació d'ofertes:
16/02/22 14:00 h
Observacions:
Licitació per procediment amb participació de Jurat.
D'acord amb l'article 187.4 de la LCSP les proposicions hauran de ser anònimes fins a la lectura de les ofertes econòmiques. Per tal de donar compliment a aquest requisit legal les ofertes s'hauran de presentar amb un LEMA.
Valor estimat del contracte:
79.699,57 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: Criteris avaluables mitjançant un judici de valor
Ponderació: 20.00 - Criteri: Criteris avaluables mitjançant aplicació de fórmules matemàtiques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Existència d'una assegurança d'indemnització de riscos professionals, i documentació justificativa d'estar al corrent de pagament, amb una cobertura de 400.000 ¤, fet que haurà d'acreditar abans de signar el contracte. (Veure plecs)
Solvència tècnica i professional
Descripció:
L'adjudicatari haurà d'esser una persona degudament qualificada i estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant d'arquitecte, d'enginyer de camins, canals i ports o d'enginyer tècnic d'obra pública. Si és una persona jurídica, haurà d'acreditar que té personal tècnic qualificat amb la titulació acadèmica i la qualificació professional idònies.

El/la tècnic/a que signarà com autor/a del projecte assumirà també la direcció de les obres i haurà de complir amb els següents requisits:

1 Estar en possessió de la titulació acadèmica d'arquitecte, enginyer/a de camins, canals i ports o enginyer/a tècnica d'obra pública i estar col¿legiat en el seu col¿legi professional.
2 Haurà d'haver participat com autor o com a part de l'equip redactor en un projecte i en la direcció de les obres d'una actuació de característiques similars (PEM major o igual a 250.000 ¤) en els darrers 8 anys. La redacció del projecte i la direcció de les obres no han de correspondre necessàriament a la mateixa actuació, és a dir, es pot presentar la redacció d'un projecte de PEM l'anteriorment indicat i una direcció d'obra diferent, de PEM l'anteriorment indicat. S'amplia el termini de 3 a 8 anys a l'empara de la Llei 9/2017 Contractes Sector Públic, donada l'especificitat de l'assistència i la durada pròpia d'un projecte i posterior direcció d'obra, i a fi i efecte de no limitar la competència.
(Veure plecs)

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya