Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

subministrament de la uniformitat i calçat pel personal auxiliar de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Unitat de contractació:
Unitat Juridicoadministrativa de Serveis Generals
Codi d'expedient:
2021/12793/3086
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat abreujat:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
subministrament de la uniformitat i calçat pel personal auxiliar de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat en els termes establerts en el Plec de prescripcions tècniques.
Pressupost de licitació:
18.571,36 € sense IVA 22.471,35 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Esplugues de Llobregat
Termini de presentació d'ofertes:
21/01/22 14:00 h
Valor estimat del contracte:
25.957,63 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte serà prorrogable de forma expressa, fins a un període màxim d'un any addicional. La pròrroga serà obligatòria pel contractista quan aquesta se li hagi comunicat amb una antelació mínima de dos mesos a la finalització de la durada del contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 95.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 5.00 - Criteri: Al major descompte realitzat sobre el PVP el preus unitaris no previstos als annexos del Plecs de prescripcions tècniques.
S'accepten variants:
Elements i condicions de les variants:
Les característiques, composicions dels teixits i definició de cadascuna de les peces de vestuari, calçat i complements, són les que es detallen a l'Annex, del Plec de Prescripcions Tècniques, no obstant això, es podran admetre variacions, degudament justificades, del que s'especifica a la descripció tècnica del teixit, sempre i quan no s'alterin les característiques requerides com a aspectes qualitatius, i sempre que suposin una millora sobre les descrites, les quals no tindran una despesa addicional per a l'Ajuntament sobre el mínims estipulats en aquest plec.
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
1- Acreditar una xifra de negocis igual o superior a 1,5 cops del valor anual del contracte per cadascun dels lots (agafant com a referència una anualitat del contracte) referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa
Observacions:
Lot 1: import mínim de 16.841,04 ¤, IVA exclòs
Lot 2: import mínim de 11.016,00 ¤, IVA exclòs

Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de la realització de subministraments efectuats de la mateixa naturalesa o similar que els que constitueixen I'objecte del contracte en el curs de, com a màxim, els tres últims anys, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat.

S'haurà d'acreditar al menys 1 certificat emès per client públic o privat d'un servei de característiques similars o superiors al que és objecte del contracte de subministrament de uniformitat i calçat pel personal auxiliar de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.

- Els licitadors del LOT 1: Hauran d'acreditar al menys 1 subministrament de característiques similars o superiors al que és objecte del contracte. Es considerarà similar si la seva anualitat mitjana és igual o superior a 11.227,36 ¤, IVA exclòs.

- Els licitadors del LOT 2: Hauran d'acreditar al menys 1 subministrament de característiques similars o superiors al que és objecte del contracte. Es considerarà similar si la seva anualitat mitjana és igual o superior a 7.344,00 ¤, IVA exclòs.

Aquests serveis s'hauran d'haver executat amb clients públics o privats, en el transcurs dels últims tres anys.

La realització de l'activitat declarada haurà d'haver estat executada per l'empresa licitadora.

S'haurà d'avalar amb la presentació de certificats de bona execució, en relació als serveis més importants, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant certificat expedit per aquest i a falta de certificat d'aquest, mitjançant una declaració del licitador, acompanyada de document original signat electrònicament o còpia autèntica del document emes o còpia escanejada signada per licitador que acrediti de manera fefaent les dades indicades en la relació responsable.
Observacions:
D'acord amb el que estableix l'apartat h) de l'article 89.1 de la LCSP les empreses de nova creació, que són les que tenen una antiguitat inferior a cinc anys, no és necessari que acreditin la seva solvència tècnica mitjançant la relació de contractes realitzats de naturalesa igual o similar als que constitueixen l'objecte del contracte, sinó que podran acreditar la seva solvència d'acord amb els requisits següents:

a) Equip tècnic: a elecció de l'empresa, un dels mitjans indicats en les lletres b), c), d), f) o g) de l'article 89.1 de la LCSP. Per a la justificació dels mitjans el requisit mínim serà quan no es fixi en el plec de prescripcions tècniques com a obligació de l'empresa adjudicatària, aportar la documentació relativa a un dels cinc mitjans indicats anteriorment a elecció de l'empresa proposada com a adjudicatària.

b) Mitjans materials: el mitjà indicat en la lletra c) de l'article 89.1 de la LCSP, que es considera mínim i que s'haurà d'acreditar en cas que no s'hagués demanat i avaluat en la fase de licitació.

Per acreditar la solvència econòmica i financera i la solvència tècnica o professional es reconeixen plens efectes jurídics a les dades que consten en el certificat d'inscripció al Registre electrònic d'empreses licitadores de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que determina la disposició addicional segona, apartat 3, de la Llei 2/2014, del Parlament de Catalunya, de 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, i al Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de les Administracions Publiques, en els termes establerts en la LCSP.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya