Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Llicències d'ocupació i explotació dels serveis de temporada, establiments expenedors de menjars i begudes, a la platja de Castelldefels en el període 2022-2025

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Unitat de contractació:
Serveis Territorials
Codi d'expedient:
ST 2021/19399
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Altra legislació sectorial
Subtipus de contracte:
Altres contractes patrimonials
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Llicències d'ocupació i explotació dels serveis de temporada, establiments expenedors de menjars i begudes, a la platja de Castelldefels en el període 2022-2025.
El procediment de licitació s'anunciarà al Perfil del Contractant de l'Ajuntament de Castelldefels, al Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament de Castelldefels, i al Butlletí Oficial de la Província durant 15 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació en aquest últim, temps en el que es podran formular reclamacions i al¿legacions. 7 Dies naturals després, i durant 20 dies naturals, els/les interessats/des podran presentar les ofertes mitjançant l'eina de Sobre Digital, integrada a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de Catalunya.
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Castelldefels
Termini de presentació d'ofertes:
10/01/22 23:59 h
Observacions:
Respecte al Plec Administratiu, clàusula 10 (Criteris d'adjudicació avaluables de forma automàtica), concretament als apartats 1r i 2n d'aportacions a entitats, es realitza la NOTA ACLARATORIA següent: La valoració dels criteris es realitzarà en base a l'aportació econòmica de la primera temporada (fins a 1.000,00¤ tant en les aportacions a entitats de caire ambiental, com en les aportacions a entitats de caire social, cultural, esportives o turístiques).
L'aportació econòmica compromesa per la primera temporada i les entitats beneficiàries designades seran les mateixes durant les següents temporades (cada any) fins completar els quatre anys de la llicència.
S'haurà de justificar l'aportació al finalitzar cada temporada.
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Plataforma meet.jit) :
13/01/22 11:30

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Criteris d'adjudicació avaluables en base a judici de valor
Ponderació: 60.00 - Criteri: Criteris d'adjudicació avaluables de forma automàtica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92332000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
S'haurà de presentar justificant de l'existència d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil postdatada i condicionada a l'efectivitat de l'adjudicació, en la que constin els imports i riscos assegurats i que com a mínim donarà cobertura a danys personals i materials a tercers i a l'Ajuntament de Castelldefels per import mínim de 300.000¤ cada lot.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Per participar en aquest contracte s'haurà d'haver assolit una experiència en el sector de la restauració de com a mínim tres (3) anys, dins dels darrers cinc (5) anys, per compte propi o aliè. Als efectes d'acreditar-ho s'haurà de presentar els corresponents contractes i/o vida laboral, si és per compte aliè, o bé documents que acreditin la titularitat del negoci si és per compte propi.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya