Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte d'obres per procediment obert simplificat per l'execució del projecte per la interconnexió dels dipòsits de Sant Antoni i Brises del Mar

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Altafulla
Codi d'expedient:
Exp. 2021-1861
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte el contracte és l'execució de les obres incloses en el "Projecte d'interconnexió dels dipòsits de Sant Antoni i Brises de Mar"
Pressupost de licitació:
348.485,63 € sense IVA 421.667,61 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Altafulla
Termini de presentació d'ofertes:
08/01/22 14:00 h
Valor estimat del contracte:
348.485,63 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
27/01/22 12:00 Telemàtica.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45231300
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
¿ Volum anual de negocis en l'àmbit a què es refereix el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes.
Requisit mínim: haurà de ser com a mínim una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva durada no sigui superior a un any, i com a mínim una vegada i mitja el valor anual mig del contracte si la seva durada és superior a un any.
Mitjà d'acreditació: Certificació, nota simple o informació anàleg expedida pel Registre Mercantil u oficial que correspongui i que contingui els comptes anuals del millor exercici, sempre que estigui vençut el termini de presentació i es trobin dipositades; si es tractés de l'últim exercici i és trobés pendent de dipòsit, han de presentar-se acompanyades de la certificació de la seva aprovació per l'òrgan competent i de la seva presentació en el Registre. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
¿ Relació dels principals serveis o treballs realitzats de igual o similar naturalesa que els que constitueix l'objecte del contracte en el curs dels deu últims anys, indicant el seu import, dates i destinatari públic o privat dels mateixos.
Requisit mínim: L'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70 % del valor estimat del contracte, o de la seva anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte.
Mitjà d'acreditació: Relació de les principals obres executades en els últims deu anys, corresponents al mateix grup o subgrup de classificació al que correspon el contracte, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat:
- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector públic, cal aportar certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector privat, mitjançant un certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquests treballs/ serveis o a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració signada pel representant legal de l'empresa licitadora.
En els contractes no subjectes a regulació harmonitzada, quan el licitador sigui una empresa de nova creació, és a dir, amb una antiguitat inferior a 5 anys, la solvència tècnica s'acreditarà per altres mitjans.

¿ Declaració en què s'indiqui el personal tècnic o els organismes tècnics, integrats o no en l'empresa, dels quals es disposi per a l'execució de les obres, acompanyada dels documents acreditatius corresponents.
Requisits mínims: encarregat i cap d'obra de plantilla
Mitjà d'acreditació: declaració responsable
Classificació empresarial:
¿ Grup E: Hidràuliques ¿ Subgrup 01. Abastament i sanejament ¿ Categoria segons el RD 773/2015: 3 ¿ Grup E: Hidràuliques ¿ Subgrup 01. Abastament i sanejament ¿ Categoria segons el RD 773/2015: 3

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya