Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SSJRBC 20210004_Contractació del servei de rentat i reposició d'uniformitat per l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Òrgan de contractació:
Salut Sant Joan de Reus - Baix Camp
Codi d'expedient:
SSJRBC 20210004
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de rentat i reposició d'uniformitat dels centres adscrits a l'activitat de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Els centres adscrits són: Hospital Universitari Sant Joan de Reus, ubicat a l'avinguda del Dr. Josep Laporte, 2, de Reus; i Servei de Radioteràpia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, ubicat al carrer Sant Joan s/n de Reus (instal·lacions de l'antic hospital).
Pressupost de licitació:
447.900,26 € sense IVA 541.959,31 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Tarragona
Termini de presentació d'ofertes:
15/12/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
1.209.330,70 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Un cop superat el termini de vigència del contracte inicial, l'òrgan de contractació podrà acordar la seva pròrroga tres vegades per un període de 12 mesos cada pròrroga.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 03/12/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta tècnica i pla de treball
Ponderació: 5.00 - Criteri: Qualitat i control
Ponderació: 10.00 - Criteri: Qualitat dels materials
Ponderació: 15.00 - Criteri: Capacitats tècniques dels dispensadors
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98312000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Ràtio entre actius i passius, al tancament de l'últim exercici econòmic per al qual estigui vençuda l'obligació d'aprovació de comptes anuals per import superior a la unitat, en els termes d'allò establert a l'apartat 87 de la LCSP (la solvència total de l'empresa vindrà determinada per la relació entre aquestes dues magnituds: actiu total i passiu exigible (suma de les partides de creditors a llarg, mig i curt termini).
Mínim d'acreditació:
1,00 €
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis mínim d'una vegada i mitja el valor estimat del contracte en, com a mínim, un del tres darrers exercicis aprovats.
Observacions:
L'empresa proposada com a adjudicatària haurà d'acreditar la seva solvència econòmica i financera a requeriment de la Mesa de contractacions mitjançant l'aportació dels estats de comptes corresponents als tres darrers exercicis que tingui obligació d'haver presentat, aprovats i dipositats en el Registre Mercantil (si l'empresari està inscrit al Registre, en cas contrari pels que disposi al registre oficial en què hagi d'estar inscrit). Els empresaris individuals han de presentar els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Període:
Un dels tres darrers exercicis aprovats
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Import acumulat, durant els darrers 3 anys, mínim d'una vegada el pressupost base de licitació, en serveis d'igual o similar naturalesa als que conformen l'objecte del contracte, que inclogui un mínim d'un servei.
Observacions:
L¿empresa proposada com a adjudicatària haurà d¿acreditar la seva solvència tècnica mitjançant l¿aportació d¿una relació dels principals serveis realitzats durant els darrers 3 anys, indicant import i dates, acompanyada dels corresponents certificats emesos pels destinataris acreditatius de l¿import mínim requerit. Quan el destinatari sigui un subjecte privat, a falta de certificat, es podrà acreditar la solvència mitjançant una declaració de l¿empresari acompanyada dels documents que tingui en poder seu que acreditin la realització de la prestació.
Període:
Darrers 3 anys
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Declaració que indiqui la maquinària, el material i l'equip tècnic de suport de què es disposa per a l'execució dels treballs o prestacions.
Observacions:
L'empresa proposada com adjudicatària caldrà que disposi d'una/es planta/es de suport per assegurar el manteniment del servei en cas de circumstàncies extraordinàries, com poden ser avaries de la maquinària de la planta principal, condicions climatològiques adverses que dificultin el transport, falta de subministrament d'energia, sinistres, vagues, etc. Els centres adherits que presentin els licitadors hauran de permetre donar compliment als temps establerts al plec de prescripcions tècniques, incrementats en un 20%. La disponibilitat s'acreditarà mitjançant una declaració responsable en la qual els licitadors faran constar que, en cas de ser proposat adjudicatari del contracte per haver presentat l'oferta econòmicament més avantatjosa, disposarà d'una planta de suport per assegurar el manteniment del servei en cas que concorrin les circumstàncies extraordinàries. En el cas de que sigui proposat adjudicatari, haurà de presentar document acreditatiu que avali qualsevol negoci jurídic vàlid en dret (acord de col·laboració, arrendament, cessió d'ús...), que es presentarà signat per l'empresa licitadora i per l'empresa o entitat adherida (per tant, necessàriament per ambdues).

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya