Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei d'elaboració de projectes executius d'instal·lacions solars fotovoltaiques per autoconsum de nou equipaments municipals del Bages

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Bages
Codi d'expedient:
CS 106/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei d'elaboració de projectes executius d'instal·lacions solars fotovoltaiques per autoconsum de nou equipaments municipals del Bages, d'acord amb el Plec Prescripcions tècniques.
Pressupost de licitació:
14.394,24 € sense IVA 17.417,03 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Bages
Termini de presentació d'ofertes:
15/12/21 14:00 h
Observacions:
Aquesta licitació es divideix en 9 lots. La plataforma no preveu la possibilitat de fer sobre únic amb lots, per tant, el licitador haurà de presentar en la seva proposta tants documents de proposta econòmica tècnica com lots als que es presenta. El desagregat de lots i pressupost figura en el PCAP i en l'anunci de licitació.
De la mateixa manera el VEC i el pressupost de licitació que apareix en el perfil del contractant correspon al sumatori dels lots, el desagregat apareix en l'anunci de licitació i en el PCAP.
Valor estimat del contracte:
14.394,24 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Millora en el preu de licitació
Ponderació: 50.00 - Criteri: Experiència del responsable del servei en la redacció de projectes d'instal·lacions solars fotovoltaiques d'autoconsum i d'autoconsum col·lectiu
Ponderació: 25.00 - Criteri: Elaboració d'un informe tecnicoeconòmic de mesures d'estalvi i eficiència energètica que complementin la futura instal·lació d'autoconsum
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71356200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis, en els últims tres (3) anys finalitzats.
Mínim: Per un import mínim de igual al valor estimat del contracte en algun dels tres (3) exercicis esmentats.
Observacions:
Mitjà d'acreditació: Comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari hi estigués inscrit; en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil. També es pot acreditar mitjançant certificació bancària i declaració del empresari en què indiqui el volum de negocis global de l'empresa.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- Una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte, en el curs de, com a màxim els tres últims anys, en la que s'indiqui l'objecte dels treballs, l'import, la data i el destinatari, públic o privat d'aquests, signada pel representant legal de l'empresa.
Mínim: haver executat 3 treballs de característiques similars a l'objecte del projecte en el curs dels últims tres anys, per un import similar o superior al 60% del valor estimat del contracte.
Observacions:
Documentació acreditativa dels treballs/serveis mínims realitzats és la que es detalla a continuació:
- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector públic, cal aportar certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector privat, mitjançant un certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquests treballs/serveis o a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració signada pel representant legal de l'empresa licitadora.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya