Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SUBMINISTRAMENT I INSTAL·LACIÓ DE DIFERENTS ELEMENTS URBANS PER A LA TRANSFORMACIÓ DE LA CARRETERA DEL PRAT ENTRE GUIFRÉ EL PELÓS I LA CARRETERA DE BARCELONA AL MUNICIPI DE VILADECANS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2021/58 - 24/2021/CSUBM
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament i instal·lació de diferents elements urbans per a la transformació de la Carretera del Prat entre Guifré el Pelós i la Carretera de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenibles.
Les referències a marques i models que consten en la memòria valorada, s'entenen extensibles a productes de marques i models equivalents d'acord amb l'article 126.6 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la que es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014 (LCSP).
Els models equivalents han de tenir, com a mínim, identiques característiques de qualitat, durabilitat i compliment de la normativa ambiental, que els detallats a la memòria valorada.
Pressupost de licitació:
48.970,04 € sense IVA 59.253,75 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
10/12/21 14:00 h
Observacions:
-D'acord amb l'informe núm. 12/2019 de 3 d'octubre, emès per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya no és obligatòria la inscripció dels licitadors en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (RELI) o en el Registre oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic (ROLECSP) per la participació en els procediments oberts simplificats abreujats.
-Definitiva: No procedeix la constitució de garantia definitiva, de conformitat amb l'establert a l'article 159.6 f) de la LCSP.

Valor estimat del contracte:
48.970,04 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Millor preu ofertat pel licitador
Ponderació: 30.00 - Criteri: Millora del termini de garantia
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta mediambiental aplicada a l'execució del contracte
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
34928400
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
De conformitat amb el previst a la part general del present plec i en l'article 159.6 b) de la LCSP els licitadors estan exempts d'haver d'acreditar la solvència econòmica, financera i tècnica o professional. No obstant, hauran de comptar amb la solvència exigida com a mínima en el plec de clàusules administratives particulars, malgrat estiguin exempts d'haver-la d'acreditar.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri mínim de solvència econòmica i financera del present contracte que han de complir els licitadors és comptar amb un volum anual de negocis que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte, igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
73.455,06 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Els criteris mínims de solvència tècnica o professional que han de complir els licitadors i l'adjudicatari del present contracte són els següents:

a) Relació de treballs similars. Haver realitzat subministraments i obres de característiques similars als de l'objecte del contracte en els darrers TRES (3) ANYS.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat de l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte, igual o superior a:

Mínim d'acreditació:
34.279,03 €

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya