Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Redacció del projected'execució, l'estudi de seguretat i salut i la posterior direcció de les obres del projecte d'electrificació de les cotxeres de Gavà Fase 3 (Exp.902721/2021)

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902721/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Redacció del projected'execució, l'estudi de seguretat i salut i la posterior direcció de les obres del projecte d'electrificació de les cotxeres de Gavà Fase 3
Pressupost de licitació:
36.245,00 € sense IVA 43.856,45 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys 5 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
11/10/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
39.869,50 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C) :
25/11/21 12:00 Obertura virtual. per accedir copiar el següent enllaç: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NGFkZWIyZmYtODBhNC00YTdjLTkzYzUtZmNhMGU1YTY4ZGYz%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%227fb0c263-52d0-4775-877d-342df114c052%22%2c%22Oid%22%3a%220f97d018-8095-4d83-aeb6-e5a687633e67%22%7d
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 45.00 - Criteri: Criteris avaluables mitjançant un judici de valor
Ponderació: 55.00 - Criteri: Criteris avaluables mitjançant l'aplicació de fórmules matemàtiques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
- Existència d'una assegurança d'indemnització de riscos professionals, i documentació justificativa d'estar al corrent de pagament, fet que haurà d'acreditar abans de signar qualsevol dels contractes. També serà necessari el compromís de la seva renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte. Aquest requisit s'entendrà complert amb la inclusió d'un compromís vinculant de subscripció de l'assegurança referida en cas de resultar adjudicatari, que també haurà d'incloure el compromís de pròrroga o renovació de l'assegurança si procedeix.

L'adjudicatari del concurs haurà de disposar d'una cobertura de 300.000 ¤, fet que haurà d'acreditar abans de signar el contracte. Per a l'acompliment dels requisits de la fase de concurs caldrà aportar, una declaració responsable del participant en el que es manifesti que en el cas de resultar adjudicatari es contractarà la cobertura de 300.000 ¤ requerida, lliurant la documentació abans de la signatura del contracte.
(Veure plecs)
Solvència tècnica i professional
Descripció:
L'adjudicatari haurà d'esser una persona degudament qualificada i estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant, d'enginyer industrial, d'enginyer de camins, canals i ports o d'enginyer tècnic d'obra pública. Si és una persona jurídica, haurà d'acreditar que té personal tècnic qualificat amb la titulació acadèmica i la qualificació professional idònies.
El/la tècnic/a que signarà com autor/a del projecte assumirà també la direcció de les obres i haurà de complir amb els següents requisits:
1 Estar en possessió de la titulació acadèmica que l'habiliti per redactar aquest tipus de projectes+ i estar col¿legiat en el seu col·legi professional.

2 Haurà d'haver participat com autor o com a part de l'equip redactor, en un projecte i en la direcció de les obres projectes de tipologia similar 2 instal·lacions en mitja tensió d'una potència superior als 630kVA i 2 instal·lacions en baixa tensió de potència superior a 630kVA) en els darrers 6 anys S'amplia el termini de 3 a 6 anys a l'empara de la Llei 9/2017 Contractes Sector Públic, donada l'especificitat de l'assistència i la durada pròpia d'un projecte i posterior Direcció d'obra, i a fi i efecte de no limitar la competència
(Veure plecs)

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya