Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAO 15409/2021 - Obres per a l'execució de les franges perimetrals de baixa combustibilitat de les urbanitzacions de Can Gonteres, del Molinot i habitatges aïllats i el sector est de les Martines (3 lots)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 15409/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció d'autopistes, carreteres, camps d'aterratge, vies fèrries i centres esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Document addicional
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
ECAO 15409/2021 - Obres per a l'execució de les franges perimetrals de baixa combustibilitat de les urbanitzacions de Can Gonteres, del Molinot i habitatges aïllats i el sector est de les Martines (3 lots)
Pressupost de licitació:
54.158,88 € sense IVA 65.532,25 € amb diferents tipus d'IVA
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
20/10/21 14:00 h
Observacions:
- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.

- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Pixelware), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.

- De conformitat amb les disposicions addicionals 15, 16 i 17 de LCSP i el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica, s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar a les empreses licitadores i/o candidates com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses.

La presentació de proposicions es farà únicament a través de la plataforma electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, d'accés gratuït: https://portalcontractacio.terrassa.cat

És important que les empreses licitadores verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits tècnics del portal per a la presentació de proposicions a través de la plataforma PIXELWARE: navegadors compatibles amb la licitació electrònica, recomanacions vinculades a l'ordinador i accés mitjançant certificat electrònic https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-requisitos-minimos/

Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina http://www.java.com/es/. En cas de dubtes consultar la següent pàgina amb continguts multimèdia (vídeos i tutorials) https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-configuracion-equipo/ o bé utilitzar el suport telefònic posat a disposició per PIXELWARE de dilluns a divendres de 08:00 a 18:00 h, excepte festius nacionals, a través del telèfon 91 803 66 27.

Per accedir a la licitació electrònicament, cal descarregar prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes, que quedarà instal·lada mitjançant icona d'accés directe al vostre ordinador. https://portalcontractacio.terrassa.cat/html/descarga-app-sobres

El registre d'Empreses, és opcional però recomanable, ja que permet la comunicació directe amb les empreses donades d'alta, que rebran informació de totes les licitacions publicades al portal. https://portalcontractacio.terrassa.cat/persona
Valor estimat del contracte:
54.158,88 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura electrònica sobre únic) :
21/10/21 14:00 per la plataforma Pixelware
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
3
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
3
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
1
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Un volum de negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) darrers anys, per un import de com a mínim una vegada i mitja el valor estimat del contracte del lot al que es presenti. Si un empresari opta a l'adjudicació de més d'un lot, haurà de tenir la solvència econòmica per l'import total dels lots en els que pugui resultar adjudicatari.
Observacions:
Igualment, es podrà disposar de qualsevol dels altres mitjans de solvència econòmica i financera previstos a l'article 87 de la LCSP, tenint en compte aquest mateix import.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver executat com a mínim dues (2) obres similars relatives a treballs forestals d'execució de franges perimetrals de baixa combustibilitat, per un import igual o superior al valor estimat del lot d'import més alt al que es presentin, en els darrers cinc (5) anys.
Observacions:
Les obres s'acreditaran mitjançant certificats de bona execució.
Classificació empresarial:
NO REQUERIDA. Tanmateix, s'entendrà que les empreses que tinguin la següent classificació, disposaran de la solvència tècnica i econòmica necessària per executar el contracte: Grup K - Subgrup 6 - Categoria 1

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Informe necessitat contractar.pdf
PDF
Resolucio_aprov_PCAP.pdf
PDF
memoria_APRE_13912_2021.pdf
PDF
memoria_APRE_14055_2021.pdf
PDF
Anunci_inici_licitacio.pdf
PDF
Models annexos.doc
DOC
Pressupost projecte preus zero_Can_Gonteres.xlsx
XLS
Pressupost projecte preus zero_Les_Martines.xlsx
XLS
Pressupost projecte preus zero_Molinot.xlsx
XLS
memoria_APRE_14055_2021_MARTINES_color.pdf
PDF
Anunci_inici_licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Si el contractista adjudicatari de cada lot, necessités contractar nou personal per a l'execució d'aquest contracte, hauran de ser treballadors desocupats inscrits en els Serveis Públics d'Ocupació com a demandants d'ocupació, no ocupats.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya