Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

CONCESSIÓ DEMANIAL PER A LA IMPLANTACIÓ DE DUES ESTACIONS DE RECÀRREGA RÀPIDA DE VEHICLES ELÈCTRICS (ELETROLINERES)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2021/6239
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Altra legislació sectorial
Subtipus de contracte:
Concessió demanial
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Concessió demanial per a la implantació de dues estacions de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics (Electrolineres) en les següents ubicacions:
a)Plaça de la Concòrdia de Calonge
b) Avda. Catalunya, 26 de Sant Antoni
Durada del contracte:
10 anys
Àmbit geogràfic:
Calonge
Termini de presentació d'ofertes:
10/11/21 23:59 h
Observacions:
El cànon de la concessió del domini públic, que podrà ser millorat a l'alça pels participants en el procediment d'atorgament de la concessió, s'estableix en:

- Un QUATRE PER CENT (4,00%) dels ingressos bruts obtinguts anualment pel concessionari com a conseqüència de l'explotació dels serveis que es presten en el domini públic concessionat.

Aquest cànon no es troba sotmès a IVA.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Millor cànon ofert
Ponderació: 40.00 - Criteri: Millora sense cost: Instal.lació a cada estació d'una pèrgola amb plaques solars fotovoltaiques
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora sense cost: Poteccions en el PRVE d'interruptor diferencial amb corba B,sobretencions 4 pols,mànegues alimentació 5m i sortidors sistema bloqueig mecànica ant.
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
6.413,34 €
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració relativa a la xifra anual de negocis del licitador o candidat, que referit a cadascun dels tres últims anys conclosos haurà de ser almenys de 200.000 ¤ de mitjana.
El volum anual de negocis dels licitadors s'acreditarà mitjançant certificació del Registre Mercantil dels comptes anuals dipositats pel licitador, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari pels comptes anuals dipositats en el registre oficial que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

Alternativament a aquesta documentació, es podrà presentar certificat de l'import net de la xifra de negocis de l'AEAT (Agència Estatal d'Administració Tributària) dels anys corresponents, així com l'aportació del resum de la declaració d'IVA anual (model 390), només a efectes de justificar la xifra anual de negocis.

Si el licitador és una persona física i no està obligat a portar llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil, podrà substituir aquesta sistemàtica de justificació per l'aportació de les declaracions de les rendes corresponents.

En el cas que el període transcorregut des de la data de creació o d'inici d'activitats de l'empresa o persona que presenta oferta sigui inferior a tres anys, el requeriment es referirà al període efectiu d'activitat. En el supòsit que aquesta data o període sigui inferior a un any, el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Disposar d'un contracte privat on es pugui valorar l'experiència en la instal·lació, manteniment i explotació d'una o vàries electrolineres, o disposar d'una concessió demanial similar a la que és objecte d'aquesta concessió, en ambdós casos, atorgats dintre dels últims 5 anys.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya