Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

GESTIÓ I DINAMITZACIÓ CASAL DE BARRI VERDUN, AMB MESURES DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOSTENIBLE

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Unitat de contractació:
Districte de Nou Barris
Codi d'expedient:
001/21002701
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Gestió i dinamització dels serveis de promoció cultural, sociocultural i de lleure que es presten al Casal de Barri de Verun, amb mesures de contractació pública sostenible.
Pressupost de licitació:
280.146,00 € sense IVA 338.976,66 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
23/10/21 23:59 h
Valor estimat del contracte:
560.292,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura del sobre C, criteris avaluables de forma automàtica) :
04/11/21 09:30 https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_Y2Q1ODRkNmMtZjNkZS00OTAyLThhYTYtNzRkZGEwYzhhMjhl%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e7891cc3-dac9-4121-b2da-fd8ccf4d0855%22%2c%22Oid%22%3a%22154406bc-2368-46fc-9eb7-eb45adf03c2d%22%7d
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La pròrroga serà com a màxim de 2 anys. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb 2 mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 40.00 - Criteri: Criteris avaluables automàticament
Ponderació: 40.00 - Criteri: Criteris avaluables judici valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior a 400.000,00 euros. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.

Aquesta solvència permet garantir la robustesa econòmica de l'empresa adjudicatària i que tingui la capacitat suficient perquè pugui executar el servei, fent front a les despeses econòmiques i les obligacions legals inherents a la contractació del seu personal i del compliment del contracte.

Mínim d'acreditació:
400.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims 3 anys en serveis de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 300.000,00 euros.
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, el criteri de correspondència entre els serveis executats per l'empresa licitadora i els que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament General de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (RGLCAP), Real Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, i en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV.
D'acord amb la previsió de l'article 90.4 LCSP, les empreses amb una antiguitat, computada des de la data d'inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, no han d'acreditar l'experiència, és a dir, l'import anual executat i han d'acreditar la seva solvència tècnica segons els altres criteris establerts en aquest apartat (següents 2 i 3).
Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.e) LCSP, el personal responsable de l¿execució del contracte ha de tenir els títols o acreditacions acadèmics o professionals següents:

- El/la director/a haurà de comptar amb titulació mínima de grau vinculada a les ciències socials i/altres similars.

- El/la dinamitzador/a contractat/da com a coordinador/a de projectes haurà d¿estar en possessió, com a mínim, del títol d¿animador/a sòcio-cultural de cicle formatiu de grau superior, o d¿educació social o altres vinculades a les ciències socials.

- L¿informador/a haurà d¿estar en possessió, com a mínim de titulació en l¿antiga FP o actual cicle formatiu de grau mig de qualsevol branca formativa.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
D'acord amb l'article 90.3 LCSP, atenent que l'objecte contractual requereix aptituds específiques es requerirà al personal que executarà el contracte, la següent experiència:
- El/la director/a haurà de comptar amb una experiència mínima de 2 anys contrastada en la gestió i direcció d'equipaments socioculturals de característiques similars a l'objecte del contracte.
- El/la coordinador/a de projectes haurà de comptar amb una experiència mínima de 2 anys contrastada en dinamització sociocultural.
- L'informador/a haurà de comptar amb una experiència en el camp sociocultural, i amb els recursos necessaris per desenvolupar les funcions encomanades.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya