Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Autoritzacions per explotar els serveis de temporada (guinguetes) de les platges de la Pineda, l'explotació dels quals correspon a l'Ajuntament de Vila-seca

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vila-seca
Codi d'expedient:
4317110007-2021-0002804
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Altra legislació sectorial
Subtipus de contracte:
Concessió demanial
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Autoritzacions per explotar els serveis de temporada (guinguetes) de les platges de la Pineda, l'explotació dels quals correspon a l'Ajuntament de Vila-seca
Pressupost de licitació:
501.600,00 € sense IVA 501.600,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
12 anys
Àmbit geogràfic:
Vila-seca
Termini de presentació d'ofertes:
02/11/21 23:59 h
Observacions:
TIPUS NOMBRE CÀNON AUTORITZACIÓ PER TEMPORADA IMPORT (IVA exclòs)
T1 2 (12 anys) 12.400,00 ¤ 297.600,00 ¤
T2 2 (12 anys) 4.000,00 ¤ 96.000,00 ¤
T3 3 (12 anys) 3.000,00 ¤ 108.000,00 ¤

TOTAL VEC 501.600,00¤
Valor estimat del contracte:
501.600,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertura sobre B. Documentació Tècnica.) :
04/11/21 12:00 Sala Polivalent de la planta baixa del'Ajuntament de Vila-seca.
Obertura de pliques (Obertura Sobre C. Documentació criteris avaluables objectivament.) :
16/11/21 10:00 Sala Polivalent de la planta baixa de l'Ajuntament de Vila-seca.

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92332000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
a) Compromís per compte i càrrec seu, una assegurança que cobreixi la responsabilitat civil que pogués derivar-se del mateix per l'explotació de la guingueta de la qual sigui adjudicatària.

Import mínim: amb una cobertura mínima de 300.000,00 ¤ per sinistre, amb un sublímit per víctima de 150.000,00 ¤, per fer front als danys que puguin patir terceres persones alienes a l'activitat, que haurà de mantenir-se vigent durant tota la temporada i fins la completa retirada de les instal·lacions i/o cessament de l'activitat.

Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Observacions:
Mitjà d'acreditació: l'acreditació d'aquest requisit s'efectuarà per mitjà d'un certificat expedit per l'assegurador, en què constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant un document de compromís de renovació signat pel licitador.

De conformitat amb el que disposa l'article 86 i 87 de la LCSP i l'Informe de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de l'Estat (Informe núm. 78/09, de 23 de juliol de 2010) s'ha optat per exigir l'acreditació de la solvència econòmica i financera mitjançant l'assegurança de responsabilitat civil perquè al poder adjudicador li interessa que «el licitador demostri que està en possessió dels mitjans, de qualsevol classe, que siguin necessaris per a executar el contracte, no que està en condicions de respondre financerament en cas que el contracte s'incompleixi», per això la pòlissa d'assegurança «no ha d'estar constituïda per a garantir només les responsabilitats en què s'incorri a conseqüència de l'execució del contracte, sinó més exactament per a assegurar la suficiència financera del professional en les seves relacions amb terceres persones, precisament per quedar garantida la seva responsabilitat respecte d'elles».
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Condició de solvència tècnica primera: experiència en la realització de serveis del mateix tipus o naturalesa, indistintament i per tots els lots s'acceptarà experiència en bar o bar/restaurant de mínim 24 mesos en els últims 6 anys ( els mesos no hauran de ser obligatòriament consecutius).
Observacions:
Mitjans d'acreditació: una declaració responsable amb la relació dels principals serveis efectuats, indicant l'import, les dates i el destinatari públic o privat. S'haurà de disposar de acreditacions fefaents com contractes o altes d'activitats o altres acreditacions que ho demostrin.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya