Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Serveis d'asseguranša de la flota de vehicles de la societat JARFELS, S.A

Ďrgan de contractaciˇ:
JARFELS S.A.
Codi d'expedient:
OS-04/2021
Tipus de tramitaciˇ:
OrdinÓria
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis financers: a) serveis d'assegurances, b) serveis bancaris i d'inversiˇ
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Tramitaciˇ simplificada:
Projecte finanšat amb el Mecanisme de Recuperaciˇ i ResiliŔncia (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finanšat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
El present contracte tÚ per objecte la contractaciˇ de les p˛lisses d'assegurances dels vehicles que conformen la flota de la societat municipal, per tal de cobrir els possibles riscos que es puguin derivar del seu ˙s i circulaciˇ.
La composiciˇ actual de la flota de vehicles objecte d'asseguranša es detalla a l'annex 1 del Plec de Prescripcions TŔcniques Particulars.
Les condicions del servei d'asseguranša es detallen a la clÓusula 2.3 del Plec de Prescripcions TŔcniques Particulars.
Pressupost de licitaciˇ:
40.589,90 € sense IVA 40.589,90 € IVA incl˛s (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
└mbit geogrÓfic:
Espanya
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
21/10/21 23:59 h
Observacions:
La data d'inici de la prestaciˇ del servei estÓ prevista per al pr˛xim 01/01/2022.
Valor estimat del contracte:
89.297,78 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pr˛rroga:
Informaciˇ complementÓria sobre la pr˛rroga:
S'estableix la possibilitat d'acordar dues (2) pr˛rrogues d'un (1) any cadascuna. Les pr˛rrogues seran acordades per l'˛rgan de contractaciˇ, o per l'˛rgan colĚlegiat o unipersonal en quŔ aquest delegui, i esdevindrÓ obligat˛ria per a l'empresari, sempre que el seu preavÝs es produeixi almenys amb dos mesos d'antelaciˇ a la finalitzaciˇ del termini de durada del contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicaciˇ:
Criteri ˙nic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
66514110
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
El volum anual de negocis del licitador, referit a l'any de major volum de negoci dels tres ˙ltims conclosos haurÓ de ser com a mÝnim de:
MÝnim d'acreditaciˇ:
30.442,43 €
Observacions:
En el cas d'empreses constitu´des com a societat, s'acreditarÓ mitjanšant c˛pies dels comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil o el registre oficial en el que hagi d'estar inscrit, acompanyat del justificant conforme s'han dipositat aquests comptes. En el cas d'empresaris que siguin persones fÝsiques no inscrits en el Registre Mercantil, el volum anual de negoci s'acreditarÓ mitjanšant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil
Expressiˇ:
Ą
PerÝode:
darrers 3 anys
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
El licitador, com a mÝnim, haurÓ d'haver efectuat en els tres ˙ltims anys, tres (3) serveis de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte, l'import anual acumulat dels quals, en l'any de major execuciˇ, sigui igual o superior al 70 % de l'anualitat mitjana del contracte. 14.206,47 Ą.

MÝnim d'acreditaciˇ:
14.206,47 €
Observacions:
Concretament hauran d┐acreditar la realitzaciˇ en els 3 ˙ltims anys un mÝnim de tres (3) contractes d┐asseguranša de parc m˛bil de vehicles amb entitats p˙bliques o privades amb una flota de vehicles igual o superior a 50.

Aquest serveis o treballs efectuats s┐hauran d┐acreditar mitjanšant certificats expedits o visats per l┐˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjanšant un certificat expedit per aquest o, a falta d┐aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ de l┐empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realitzaciˇ de la prestaciˇ.
Expressiˇ:
Ą
PerÝode:
darrers 3 anys
MitjÓ de solvŔncia:
Altres
Descripciˇ:
Els licitadors hauran de reunir la condiciˇ d┐entitats asseguradores espanyoles o estrangeres, degudament autoritzades per operar a Espanya en el ram corresponent a l┐objecte del present contracte, que hauran d┐estar donades d┐alta al Registre Especial d┐Entitats Asseguradores de la Direcciˇ General d┐Assegurances del Ministeri d┐Economia i Hisenda; que s┐haurÓ d┐acreditar mitjanšant Certificat expedit Registre Especial d┐Entitats Asseguradores de la Direcciˇ General d┐Assegurances del Ministeri d┐Economia i Hisenda.
MitjÓ de solvŔncia:
Altres
Descripciˇ:
En cas de resultar adjudicatÓries, s'hauran de comprometre a dedicar o adscriure a l'execuciˇ del contracte els mitjans personals o materials suficients per tal d'executar el contracte en els termes descrits en el Plec de Condicions TŔcniques Particulars.

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya