Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte administratiu especial del bar de la zona esportiva de la urbanització Mas Altaba de Maçanet de la Selva

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Maçanet de la Selva
Codi d'expedient:
x2021002690
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Administratiu especial
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present contracte és l'explotació del servei de bar de la zona esportiva de la urbanització Mas Altaba de Maçanet de la Selva
Pressupost de licitació:
1.200,00 € sense IVA 1.200,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Maçanet de la Selva
Termini de presentació d'ofertes:
13/10/21 14:00 h
Observacions:
El servei de bar compren l'explotació de la instal·lació dedicada a prestar aquest servei en l'horari determinat en el PPT. Tanmateix, l'adjudicatari haurà de realitzar les següents tasques:
- Manteniment i neteja de les instal·lacions destinades al servei de bar.
- Neteja de la zona esportiva.
- Control d'accés i aforament de la zona esportiva.
- Obertura i tancament de la zona esportiva.
Valor estimat del contracte:
1.200,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre 2) :
21/10/21 10:00 Ajuntament de Maçanet de la Selva
Cànon d'explotació:
1.200,00 €
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte podrà ser objecte d'una pròrroga
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Cànon
Ponderació: 30.00 - Criteri: Preu productes
Ponderació: 15.00 - Criteri: Oferiment menjar per emportar
Ponderació: 15.00 - Criteri: Disposar productes de venta públic
Ponderació: 1.00 - Criteri:
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
55300000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança per riscos professionals (per sinistre)
Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Asegurança per riscos professionals (per víctima)
Mínim d'acreditació:
150.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
(i) Relació dels principals contractes executats en el curs dels tres últims anys d'igual o similar naturalesa als que són objecte de contractació, indicant els seus imports, dates i destinatari públic o privat dels mateixos.

Mínim d'acreditació:
1,00 €
Observacions:
Els empresaris hauran d'acreditat haver realitzat, durant el període indicat, almenys un contracte de tipologia i import anual similar al del contracte.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
(iii) El personal tècnic, integrat o no en la empresa (sigui o no de nova creació), que participi en l'execució del contracte ha de tenir la titulació/certificat formatiu en manipulació d'aliments d'acord amb allò establert en el Reial decret 109/2010, de 5 de febrer, pel qual es modifiquen diversos reials decrets en matèria sanitària per a la seva adaptació a la Llei 17/2009, de 23 de novembre, sobre el lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici i a la Llei 25/2009, de 22 de desembre, de modificació de diverses lleis per a la seva adaptació a la Llei sobre el lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici, i en el Reglament (CE) 852/2004 del Parlament Europeu i del Consell de 29 d'abril de 2004 relatiu a la higiene dels productes alimentosos.
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
(ii) Únicament en cas d'empreses de nova creació: Quan el contractista sigui una empesa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, hauran d'acreditar la seva solvència tècnica o professional suficient mitjançant una declaració responsable que inclogui la plantilla mitjana anual de l'empresa, la qual haurà de comptar almenys amb un professional amb una experiència mínima de 5 anys en el sector de la restauració.
Observacions:
Aquesta situació s'acreditarà mitjançant el currículum vitae dels professionals acompanyat d'una declaració responsable del representant de l'empresa declarant la veracitat de les dades.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya