Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE DE SERVEIS ESPECIALITZATS DE PROJECT MANAGEMENT OFFICE (PMO) PEL SUPORT EN LA VALORACIÓ DE LES OFERTES PRESENTADES EN LA LICITACIÓ DE L'EXPEDIENT CPM_001_2020 I PEL SUPORT TÈCNIC EN LA IMPLANTACIÓ, POST-ARRENCADA I POST-IMPLANTACIÓ DEL SERVEI OBJECTE DE L'EXPEDIENT CPM_001_2020

Òrgan de contractació:
Terrassa Cicle de l'aigua EPEL
Codi d'expedient:
PO_003_2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de consultors de direcció i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Es modifica l'apartat 8 "Presentació d'ofertes o de sol·licituds de participació", apartat b), de l'anunci de licitació, segons el document d'esmena publicat.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de la present licitació és el servei especialitzat de Project Management Office (en endavant, PMO) pel suport en la valoració de les ofertes presentades en la licitació que està tramitant TAIGUA amb codi d'expedient CPM_001_2020 relativa al Contracte de serveis d'instal·lació i posada en marxa i manteniment del nou Sistema de Gestió Econòmica i Comercial (en endavant, SGEC) de TAIGUA i en el suport tècnic per a la implantació, post-arrancada i post-implantació del servei objecte de la mateixa licitació (CPM_001_2020).

En concret, els serveis objecte d'aquest contracte són:
a) El suport de la Mesa de contractació en la valoració de les ofertes presentades en la licitació amb codi d'expedient CPM_001_2020, vist que l'article 150 de la LCSP permet a la Mesa de contractació sol·licitar informes tècnics en el procés d'avaluació.
b) Realització dels informes tècnics corresponents sol·licitats per la Mesa de contractació de la licitació del contracte amb codi d'expedient CPM_001_2020.
c) Establiment de les metodologies, eines i documentació de seguiment del projecte d'implantació del sistema de gestió objecte de la licitació anteriorment mencionada amb codi d'expedient CPM_001_2020.
d) Gestió de la implantació mitjançant les eines definides, així com en tasques posteriors de post-arrencada i del sistema.
e) Suport a la Direcció de projecte de TAIGUA
Pressupost de licitació:
186.554,29 € sense IVA 225.730,69 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
04/10/21 14:00 h
Observacions:
D'altra banda, vista la relació amb la licitació CPM_001_2020, cal puntualitzar que d'acord amb les previsions de l'article 70.2 de la LCSP, com que el present contracte té com a part de l'objecte la supervisió, control i direcció del contracte de serveis d'instal·lació i posada en marxa i manteniment del nou Sistema de Gestió Econòmica i Comercial (Exp. núm. CPM_001_2020), els contractes no podran ser adjudicats a les mateixes empreses ni a empreses vinculades entre si, entenent-se aquesta vinculació en els termes exposats en l'article 70.1 de la LCSP. Així com tampoc, podrà adjudicar-se el present contracte a una empresa presentada a la licitació del contracte de serveis d'instal·lació i posada en marxa i manteniment del nou Sistema de Gestió Econòmica i Comercial (Exp. núm. CPM_001_2020) ni a una empresa a ella vinculada, vist que part de l'objecte d'aquest és la valoració de les proposicions presentades a l'altra licitació.

Com que el present contracte de serveis especialitzats de Project Management Office (PMO) una part del seu objecte és el suport en la valoració de les proposicions presentades en la licitació del contracte CPM_001_2020, aquest haurà de ser adjudicat amb anterioritat al contracte de serveis d'instal·lació i posada en marxa i manteniment del nou Sistema de Gestió Econòmica i Comercial (Exp. núm. CPM_001_2020). Així doncs, és molt important que les empreses licitadores tinguin en consideració en la presentació de proposicions en aquestes licitacions, que no podran esdevenir ni elles, ni cap empresa a elles vinculades, adjudicatàries d'ambdós contractes.
Valor estimat del contracte:
186.554,29 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
72253200
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya