Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Exp. 367/2021-SU-PO: Contractació del subministrament, instal·lació i posada en funcionament d'un sistema de radiologia digital dental panoràmica, 3D i teleradiografia per al Servei de Radiologia de l'Hospital del Mar.

Òrgan de contractació:
Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona
Codi d'expedient:
367/2021-SU-PO
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament, instal·lació i posada en funcionament d'un sistema de radiologia digital dental panoràmica, 3D i teleradiografia per al Servei de Radiologia de l'Hospital del Mar, segons característiques i condicions definides al Plec de prescripcions tècniques de la licitació.
Pressupost de licitació:
99.995,00 € sense IVA 120.993,95 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
01/09/21 11:00 h
Observacions:
- Conforme s'estableix al document "Planning_visita_obligatoria_367-2021-SU-PO", que es publica juntament amb l'anunci de licitació, per a l'admissió d'una oferta és imprescindible que el licitador realitzi la visita obligatòria a les instal·lacions el proper 12/08/2021 a les 11:00 hores.
- Als licitadors que hagin presentat oferta se'ls hi requerirà una demostració del funcionament de l'equip amb una visita presencial a alguna instal·lació que disposi d'un equipament igual a l'ofert, per tal de comprovar el seu funcionament, i la demostració del software de la màquina (consola) i del software de post processat, per tal de verificar l'acompliment dels requisits obligatoris especificats en el Plec de Prescripcions Tècniques i per comprovar les respostes donades en els criteris d'adjudicació. Les visites s'hauran de realitzar en un termini de 10 dies naturals des de l'endemà de l'obertura del sobre núm. 2.
Valor estimat del contracte:
99.995,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre 2, Criteris avaluables segons judici de valor) :
08/09/21 09:45 Virtual. Les persones interessades en assistir virtualment a l'acte han d'enviar un correu electrònic a contractacio@parcdesalutmar.cat, abans de les 15:00h del 07/09/2021, per ser incorporat a la reunió de l'aplicatiu TEAMS.
Obertura de pliques (Sobre núm. 3: Documentació criteris avaluables de forma automàtica) :
22/09/21 09:45 Virtual. Les persones interessades en assistir virtualment a l'acte han d'enviar un correu electrònic a contractacio@parcdesalutmar.cat, abans de les 15:00h del 21/09/2021, per ser incorporat a la reunió de l'aplicatiu TEAMS.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 52.00 - Criteri: avaluables de forma automàtica
Ponderació: 48.00 - Criteri: avaluables segons judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
33111500
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en l'àmbit a què es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles, en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior al valor estimat del contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals subministraments efectuats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de com a màxim els tres últims anys, indicant-ne l'import, les dates i el destinatari públic o privat d'aquests. Els subministraments s'han d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o quan el destinatari sigui un comprador privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, si manca aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya