Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte d'obra d'estabilització de talussos d'alt risc a la carretera GI-542

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2021/6553
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció d'autopistes, carreteres, camps d'aterratge, vies fèrries i centres esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracte d'obra d'estabilització de talussos d'alt risc a la carretera GI-542
Pressupost de licitació:
210.219,42 € sense IVA 254.365,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
03/09/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
210.219,42 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
16/09/21 10:00 Telemàtica
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
Elements i condicions de les variants:
Cada licitador haurà de presentar obligatòriament una oferta base, o sigui, sense cap variant. A més a més, cada licitador podrà presentar totes les variants que estimi oportunes, sempre que estiguin adequadament separades amb sobres diferents. Finalment i si el licitador ho considera convenient podrà presentar en un altre sobre separat, també una única oferta integradora on es podran relacionar diverses variants dins la mateixa oferta econòmica. Les variants s'ajustaran al següent: 1. Condicions generals - S'aportarà la definició tècnica i econòmica dels canvis amb suficient nivell de detall. Es sobreentén que l'oferta en variant ha de representar una millora econòmica i/o tècnica en relació a l'oferta base, millora que caldrà explicitar i justificar. - Si el canvi d'un element comporta canvis en altres elements s'hauran de definir i valorar aquests altres canvis. - Els errors o omissions en la definició econòmica de les variants que suposin un increment de cost en relació a l'ofert a les variants aniran a càrrec del licitador. - Si els canvis suposen una variació dels terrenys a expropiar, aquesta haurà de ser compatible amb els terminis previstos per l'execució de les obres. - Es respectaran o milloraran els nivells d'acabats, funcionalitats, comportaments mecànics, condicionants, etc., previstos en el projecte. - Les despeses de redacció del modificat 0 aniran a càrrec de l'oferent. 2. Elements autoritzats. a) En general, es pot proposar qualsevol canvi de materials per altres de característiques superiors a les definides en el projecte.
Codi CPV:
45233142
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
1. Volum anual de negocis del licitador que referit a l¿any de major volum de negocis dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d¿inici de l¿activitat de l¿empresari, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un any i una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració és superior a un any, igual o superior a 315.330.- ¤).
Mínim d'acreditació:
315.330,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:

1) Relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys que tinguin unitats d¿obra en comú amb les de l¿obra que es licita, indicant el seu import, data i destinatari públic o privat. . El requisit mínim de solvència serà que l¿import acumulat del millor any d¿execució ha de ser igual o superior al 70% de la anualitat mitjana del contracte, (igual o superior a l¿import de 147.154.- ¤)
Mínim d'acreditació:
147.154,00 €
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:

¿ El cap d'obra per part del contractista ha d'estar en possessió del títol de màster en enginyeria de camins, canals i ports, o d'enginyer superior de camins, canals i ports, o de grau en enginyeria civil, o de grau en enginyeria d'obres públiques, o d'enginyer tècnic d'obres públiques, o titulació equivalent en efectes professionals i acadèmics. Alternativament haurà d'acreditar un experiència mínima de 5 anys com a cap d'obra o cap de producció en obres d'estabilització de talussos.
¿ El responsable de seguretat i salut ha d'estar en possessió del títol de tècnic superior en prevenció de riscos laborals, especialitat en seguretat en el treball.

Classificació empresarial:
Grup: K (Especials) Subgrup: 2 ( Sondatges, infeccionsi estacades) *Categoria: 2

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya