Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei consistent en la redacció del Projecte executiu de construcció de la nova escola de música

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sitges
Codi d'expedient:
1403-000048-006210/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Un Projecte executiu per a la construcció d'un edifici sobre aproximadament 254 metres quadrats de terreny, i amb una distribució en dos plantes, amb la definició dels accessos des dels carrers propers (carrers Josep Soler Tasis i Samuel Barrachina), a través del parc del Rocar.
La redacció del projecte executiu inclourà tot allò previst al "Document de comprovació del contingut del projecte", editat pel Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya, amb la suficient precisió que permeti contractar les obres i executar-les sense necessitat de cap altre document tècnic.
Pressupost de licitació:
30.576,00 € sense IVA 36.996,96 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Sitges
Termini de presentació d'ofertes:
16/09/21 14:30 h
Valor estimat del contracte:
30.576,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Memòria descriptiva de l¿execució dels treballs
Ponderació: 10.00 - Criteri: Memòria explicativa de la metodologia a emprar per a l¿execució de les tasques a desenvolupar
Ponderació: 5.00 - Criteri: Memòria de gestió mediambiental
Ponderació: 30.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 15.00 - Criteri: Termini de lliurament del projecte
Ponderació: 20.00 - Criteri: Experiència professional
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a) Volum anual de negocis en l¿àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d¿inici d¿activitats de l¿empresari i de presentació de les ofertes per un import igual o superior al que exigeixen l¿anunci de licitació o la invitació a participar en el procediment.

El volum de negocis mínim anual exigit, per acreditar la solvència, ha de ser almenys és d¿una vegada i mitja el valor estimat del contracte, en algun dels tres últims exercicis disponibles.

Import mínim de solvència econòmica: 40.864,00 ¤

Forma d¿acreditació: Comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l¿empresari està inscrit en el Registre. En cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en què hagi d¿estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil han d¿acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d¿inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
b) Justificant existència pòlissa de responsabilitat civil d'acord amb l'article 87.1 b) de la LCSP
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
c) Relació del serveis executats d¿acord amb l¿article 90.1 a) de la LCSP, que els que constitueixen l¿objecte del contracte, efectuats en els últims tres anys (que inclogui import, dates i el destinatari públic dels mateixos), amb el requisit mínim que l¿import anual acumulat l¿any de més execució, sigui igual o superior al 100% del valor estimat del contracte.
Forma d¿acreditar: Certificats de bona execució. Aquests certificats hauran d¿indicar l¿import, la data i el destinatari públic. En cas que no es disposi d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari acompanyat dels documents que tingui en poder seu que acreditin la realització de la prestació.
c.2) Equip tècnic mínim requerit: La persona o persones que desenvolupin els serveis objecte del present contracte hauran d¿acreditar els següents requisits mínims: Arquitecte superior amb un mínim de 5 anys d¿experiència professional.
Titulat competent: qualsevol titulació que habiliti legalment pel desenvolupament de l¿exercici de les funcions indicades. Les titulacions indicades es realitzen a títol merament indicatiu i no limitatiu. L¿Ajuntament de Sitges es reserva la possibilitat de sol·licitar que s¿acrediti la condició de titulació habilitant en cas de dubte.
Anys d¿experiència: anys sencers a computar des de la data d¿obtenció de la titulació corresponent. En defecte de data de titulació, anys sencers d¿experiència professional demostrable en l¿especialitat demandada.
Forma d¿acreditar: L¿acreditació de la solvència tècnica i/o professional requerida de l¿equip tècnic ofert, es realitzarà presentant en el sobre número 1 una declaració responsable signada per l¿empresari en el que es compromet a que l¿equip que presenta compleix amb els requisits de solvència tècnica exigits i que amb caràcter previ a l¿adjudicació del contracte i en el moment en que l¿Ajuntament de Sitges ho demani, aportarà per a cada posició la següent documentació:
- Currículum vitae.
- Títols i certificats de col·legiació.
- Declaració amb l¿experiència professional indicant projectes, any d¿execució, import, promotor i petita descripció dels treballs aportats.
- Carta de compromís de col·laborar amb el licitador en cas de resultar adjudicatari.

Si per raons justificades, una empresa no pogués facilitar les referències sol·licitades podrà acreditar la seva solvència tècnica mitjançant qualsevol altra documentació considerada com suficient per l¿Ajuntament de Sitges.

Mitjà de solvència:
Indicació de la part del contracte que es pretén subcontractar
Descripció:
d) Declaració del contractista indicant la part del contracte que te el propòsit de subcontractar.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya