Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTACIÓ CONJUNTA DEL SERVEI DE REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU, I EXECUCIÓ DE LES OBRES, DE L'APARCAMENT DE PONENT EN L'ÀMBIT DE L'ESTACIÓ D'AUTOBUSOS DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2021/036
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció general d'edificis i obres singulars d'enginyeria civil (ponts, túnels, etc.)
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació de la documentació gràfica en format DWG.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Redacció del projecte bàsic i executiu de l'aparcament de ponent de Sant Feliu de Guíxols en l'Estació d'Autobusos i la urbanització de l'entorn, que inclou la modificació dels murs de contenció de la ronda Narcís Massana, segons la definició indicativa de l'avantprojecte.
Execució de les obres de l'aparcament de ponent de Sant Feliu de Guíxols en l'Estació d'Autobusos i la urbanització de l'entorn, que inclou la modificació dels murs de contenció de la ronda Narcís Massana, segons la definició indicativa de l'avantprojecte.
El contracte comprèn totes les tasques descrites en l'avantprojecte i en la clàusula 5a de les prescripcions tècniques.
Pressupost de licitació:
2.230.550,00 € sense IVA 2.698.965,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos 2 dies
Àmbit geogràfic:
Sant Feliu de Guíxols
Termini de presentació d'ofertes:
25/08/21 23:59 h
Observacions:
L'import base de licitació: 2.230.550,00 ¤ (IVA a part), 2.698.965,50 ¤ (amb IVA), es desglossa en:
Honoraris projecte: 35.000,00 ¤
Obra PEC: 2.195.550,00 ¤
TOTAL abans d'IVA: 2.230.550,00 ¤
21% d'IVA: 468.415,50 ¤

S'estableix un termini per a la redacció del projecte de 9 setmanes, a partir de la formalització del contracte.
Pel que fa a les obres, s'iniciaran amb la signatura de les actes de comprovació del replanteig, aquesta signatura s'haurà de produir en el termini màxim de 10 dies després de la publicació de l'aprovació dels corresponents projectes. El termini per finalitzar les obres serà el que fixi el PBE (projecte bàsic executiu), d'acord amb el previst en l'apartat D del quadre de característiques del PCAP.

Total, IVA inclòs: 2.698.965,50 ¤
Valor estimat del contracte:
2.450.105,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Preu de l'oferta
Ponderació: 5.00 - Criteri: Increment del termini de garantia
Ponderació: 20.00 - Criteri: Experiència
Ponderació: 35.00 - Criteri: Proposta tècnica
Ponderació: 5.00 - Criteri: Ambientalització i gestió ambiental
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45223810
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Solvència econòmica i financera del projecte: Per participar en el procediment caldrà acreditar que el volum de negoci anual, referit al millor exercici dins dels tres últims anys (2018-2019-2020), ha estat com a mínim de 52.500,00 euros.
Observacions:
La solvència econòmica i financera s'acreditarà mitjançant la presentació dels comptes aprovats i dipositats en el Registre Mercantil (o registre oficial corresponent o, en cas d'empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil, llibres inventaris i comptes anuals legalitzats).
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Solvència tècnica del projecte: Per participar en aquest procediment de licitació ha de ser requisit mínim que l'empresa pugui acreditar que ha redactat, durant els darrers 5 anys, un mínim de 2 projectes de construccions d'aparcaments modulars, amb un import d'execució mínim per a cada projecte de 1.291.500,00 ¤ -import que correspon al 70 % del valor estimat del PEM-, avalats per certificats de bona execució.
Observacions:
Els serveis realitzats s'hauran d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Projecte: Els equips participants hauran d'estar integrats, com a mínim, pels professionals especificats en l'apartat G.2 del PCAP.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Obra: L'empresa adjudicatària té l'obligació d'adscriure a l'obra el personal necessari per a dur a terme les tasques segons el projecte i en el termini d'execució establerts, amb l'equip humà mínim indicat en l'apartat G.2 del PCAP.

Observacions:
L'empresa adjudicatària haurà de justificar mitjançant la presentació dels curriculum vitae de tots els membres de l'equip, l'experiència mínima exigida en obres similars de tots i cadascú dels components i d'organització detallats en la taula anterior. S'entén com a obra similar, quan hi hagi classificació aplicable, s'atendrà al grup i subgrup de classificació al qual pertanyen uns i altres, i en els altres casos a la coincidència entre els dos primers números dels seus respectius codis CPV, de, com a mínim, el 70% de l'import total de la licitació.

D'acord amb l'article 76 de la LCSP aquesta obligació té caràcter de condicions essencial del contracte i es podran imposar penalitats en cas que es demostri que s'incompleix aquest deure, de la forma que s'estableix en aquest plec. Qualsevol modificació que es realitzi sobre les persones designades s'haurà de comunicar prèviament a l'ajuntament, el qual haurà de donar la seva conformitat
Classificació empresarial:
PART PROJECTE: D'acord amb la LCSP no serà exigible la classificació de l'empresari, però sí que, d'acord amb l'article 74 d'aquesta Llei, l'adjudicatari haurà d'acreditar la seva solvència econòmica i financera, i tècnica o professional. PART OBRA: D'acord amb l'article 77 de la LCSP, per als contractes d'obres de valor estimat igual o superior a 500.000,00 ¤, és requisit indispensable la classificació de l'empresa contractista en el grup o subgrup que correspongui en funció de l'objecte del contracte. Per tot l'exposat, poden participar en aquest concurs, els licitadors que es trobin classificats com a contractistes d'obres en els grups, subgrups i categories que s'indiquen a continuació: Grup C - Subgrup 3 - Categoria 3

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya