Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de recollida i acollida d'animals domèstics a la comarca de l'Alt Camp

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alt Camp
Codi d'expedient:
AC-2020-0000573
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Per Decret de Presidència núm. 2021-0000428, del 2 d'agost, s'ha acordat ampliar el termini inicial de presentació d'ofertes tenint en compte el venciment immediat del termini inicial atorgat a l'anunci de licitació per a la presentació d'ofertes en relació a aquest procediment i considerant que fins ara no consta inscrita cap empresa interessada, no s'ha rebut cap oferta, ni s'han format consultes en relació a l'expedient. L'ampliació del termini facilitarà a les empreses del sector l'estudi de la documentació de l'expedient i la participació en aquest procés de selecció, a fi d'evitar que pugui quedar deserta la licitació. El nou termini màxim per a presentar ofertes en relació a aquest procediment acabarà el dia 15 de setembre de 2021, a les 14:00,, modificant així el termini inicial fixat a l'anunci de licitació
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de recollida i acollida d'animals domèstics abandonats, perduts o ensalvatgits fomentant la seva recuperació per part de la persona propietària i la seva adopció, i la recollida i gestió d'animals morts a la via pública, d'acord amb les condicions i funcions descrites en el plec de prescripcions tècniques (PPT) que complementa aquest plec de clàusules administratives particulars (PCAP).

Aquest servei és prestat pel Consell Comarcal de l'Alt Camp a aquells municipis de la comarca que ho sol·liciten d'acord amb les condicions fixades al Conveni de col·laboració per la prestació del servei de recollida i acollida d'animals abandonats a la comarca de l'Alt Camp.
Les prestacions incloses en el contracte són les següents:
-Recollida d'animals vius (desplaçament)
- Servei de captura d'animals no retinguts (hora)
- Acollida de gos adult i d'altres espècies amb un pes > 5 kg
- Acollida de gos cadell
- Acollida de gat i d'altres espècies animals amb un pes ¿ 5 kg
- Acollida diària d'animal per comís temporal (a partir dels 120 dies d'estada al centre)
- Recollida d'animals morts (desplaçament) i gestió sanitària d'animal mort
- Recuperació i adopció dels animals
Pressupost de licitació:
89.950,70 € sense IVA 108.672,54 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Alt Camp
Termini de presentació d'ofertes:
15/09/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
209.577,29 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 6.00 - Criteri: Ampliació horari atenció centre d'acollida
Ponderació: 8.00 - Criteri: Ampliació dels mitjans materials per la recollida i acollida d'animals
Ponderació: 10.00 - Criteri: Mitjans materials complementaris per la recollida i acollida d'animals
Ponderació: 10.00 - Criteri: Mitjans i equipament veterinari in situ (al centre d'acollida)
Ponderació: 8.00 - Criteri: Reducció de les emissions durant el transport dels animals
Ponderació: 8.00 - Criteri: Programa d'activitats de formació i sensibilització de la població
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98380000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador de l'àmbit al qual es refereix el contracte dels tres últims disponibles en funció de la data de constitució o d'inici d'activitat.

Mínim d'acreditació:
104.788,65 €
Observacions:
Forma d'acreditació: Comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i, en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial corresponent. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negoci mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals degudament legalitzats.
Quan, per una raó vàlida, el licitador no estigui en condicions de presentar la documentació anterior, podrà acreditar la solvència econòmica pels següents mitjans alternatius: Qualsevol model oficial declarat davant l'AEAT on quedi reflectit el volum anual de negocis, com poden ser les declaracions tributàries anuals d'IVA o de l'Impost de societats, o bé les declaracions mensuals o trimestrals d'IVA (quan la creació de l'empresa sigui inferior a l'any), o el model 100 (declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques).
En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Experiència suficient en la realització de les feines anàlogues a les que constitueixen l'objecte del contracte en el curs dels darrers 3 (tres) anys, s'inclouen els treballs que es troben actualment en execució.
Mínim d'acreditació:
48.901,37 €
Observacions:
S'acreditarà mitjançant aportació de certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent, en cas de treballs realitzats per al sector públic, o quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o a falta d'aquest certificat una declaració de l'empresari acompanyat dels documents que acreditin la realització de la prestació. En qualsevol cas, en els certificats o documents corresponents s'identificaran les dades següents:
- Breu descripció del projecte o feines realitzades (indicant també lloc on s'ha portat a terme, destinatari de les mateixes, data de realització)
- Import dels honoraris, indicant les anualitats si escau.
- CPV
- Especificar si es va dur a bon terme i segons les regles que regeixen la professió.


Per tal de determinar que un treball o servei és d'igual o similar naturalesa al que constitueix l'objecte del contracte, es podrà acreditar a més pel CPV (tres primers dígits del codi 98380000-0 Serveis de gossera o del codi 85210000-3 Guarderies per animals de companyia) per altres sistemes de classificació d'activitats o productes com el Codi normalitzat de productes i serveis de les Nacions Unides (UNSPSC), a la Classificació central de productes (CPC) o a la Classificació Nacional d'Activitats Econòmiques (CNAE).
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Mitjà alternatiu: Empreses de nova creació
Disposar dels mitjans humans i materials indicats en el punt 4 del plec de prescripcions tècniques.
Es presentarà una declaració que indiqui que en el moment de presentar l'oferta ja es disposa dels mitjans humans i materials indicats en el punt 4 del plec de prescripcions tècniques. La declaració anirà signada i segellada per la persona apoderada del licitador.
Observacions:
Acreditació documental es farà mitjançant la presentació dels documents inclosos al sobre B i l'Annex 10 que s'adjunta als presents Plecs que acreditin l'efectiva disposició.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya