Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de transport escolar a la comarca dels Bages amb vehicles de fins a 55 places

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Bages
Codi d'expedient:
CS 57/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de transport per via terrestre, inclosos els serveis de furgons blindats i serveis de missatgeria, excepte el transport de correu
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Prestació del servei de transport escolar en les millors condicions ambientals i amb una eficient capacitat de resposta a les incidències, en relació al desplaçament amb autobusos de fins a 55 places de l'alumnat escolaritzat a la comarca del Bages pel curs 2021/22 i prorrogable anualment pels cursos 2022/23 i 2023/24. La forma de prestació del servei es descriu en el Plec de Prescripcions Tècniques (PPT).
Pressupost de licitació:
119.407,41 € sense IVA 131.348,15 € IVA inclòs (10,00%)
Termini d'execució:
13/09/21 - 22/06/22
Àmbit geogràfic:
Bages
Termini de presentació d'ofertes:
25/08/21 14:00 h
Observacions:
La presentació de l'oferta al lot 4, comporta la condició obligatòria a la presentació de la totalitat dels lots, per premiar i garantir la bona coordinació i l'executabilitat de la totalitat dels serveis.
Valor estimat del contracte:
358.222,19 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre B) :
08/09/21 11:00
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Prorrogable anualment pels cursos de 2022/23 i 2023/24 segons el calendari escolar definit anualment pel Departament d'Educació.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
4
Oferta integradora:
No
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Millora en el preu de licitació
Ponderació: 30.00 - Criteri: Millora en la informació i la comunicació a través d¿un sistema telemàtic
Ponderació: 30.00 - Criteri: Característiques ambientals dels vehicles
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Grup R, subgrup 1 (Transports de viatgers per carretera) ¿ categoria 1, 2, 3 o 4 (en funció dels lots als que es concorri, d¿acord amb l¿article 26 del RGLCAP modificat per RD 773/2015, de 28 d¿agost)
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en els tres últims anys finalitzats:
- Import mínim: Per un import mínim igual al 75% del preu unitari màxim curs per al lot/s al/s que concorrin
Observacions:
Mitjans d'acreditació: Presentació de comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari hi estigués inscrit; en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil. Supletòriament, es pot acreditar mitjançant certificació bancària i declaració del empresari en què indiqui el volum de negocis global de l'empresa o mitjançant acreditació d'assegurança complementària de responsabilitat civil per riscos professionals per import de cobertura igual o superior a 600.000 euros que cobreixi la responsabilitat per danys i perjudicis, directes o indirectes, que es puguin ocasionar a qualsevol tercer o a la pròpia administració, com a conseqüència dels actes, omissions o negligències del personal adscrit al servei i/o subcontractat.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- Les empreses licitadores hauran d'haver realitzat en el curs de com a màxim, els tres (3) últims anys , serveis de característiques similars a l'objecte del contracte, per un import mínim igual al cost d'un curs escolar del/s lot/s al/s que concorrin. S'entenen per iguals o similars les que coincideixin amb els tres primers dígits del CPV.
- L'empresa proposada com a adjudicatària d'un o de diversos lots, s'ha de comprometre mitjançant declaració responsable a adscriure a l'execució del contracte els mitjans personals i materials suficients per a la seva prestació de forma correcta, en especial els vehicles necessaris. El número de vehicles a adscriure variarà en funció de la concatenació de serveis que prevegi el contractista, però en cap cas podrà ser inferior al número de línies d'escoles de primària -o de secundària en cas de no haver-hi centres de primària en el lot-, que li siguin adjudicades (el tipus de centre educatiu està recollit en les fitxes d'explotació de cada una de les línies incloses, en els annexos del PPT). Caldrà adscriure a cada lot les categories ambientals dels vehicles pels quals vulgui obtenir puntuació en aquest criteri d'adjudicació. A aquest efecte, un mateix vehicle només podrà obtenir puntuació per aquest criteri com a màxim en dos lots, i sempre que el servei a prestar-hi permeti la utilització en ambdós lots per compatibilitat de les línies i horaris. Els vehicles en tots els casos hauran de complir amb els requisits que es recullen en el PPT.
Observacions:
L'acreditació dels serveis es realitzarà:
- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector públic, cal aportar certificats expedits o visats per l'òrgan competent, que inclogui objecte, import i dates de la prestació.
- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector privat, mitjançant un certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquests treballs/ serveis, que inclogui objecte, import i dates de la prestació. A manca d'aquest certificat, mitjançant una declaració signada pel representant legal de l'empresa licitadora.
- Pel que fa a l'assignació de vehicles, cal aportar declaració responsable dels vehicles a adscriure a l'execució del contracte, de conformitat amb els requeriments del PPT.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya