Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEI DE REDACCIÓ DEL PROJECTE I LA DIRECCIÓ DE LES OBRES D'EXECUCIÓ D'UNA PISCINA EXTERIOR D'ESBARJO A VILADECANS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
APT/ASG/Contractació/2021/30 (20/2021/CSERV)
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Concurs de projectes
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Concurs de projectes restringit destinat a seleccionar, per part d'un Jurat, la proposta arquitectònica més idònia conforme als criteris establerts en aquest Plec per a prestar els serveis de redacció del projecte d'execució d'una piscina exterior d'esbarjo a la parcel·la 7b-08 del sector Llevant de Viladecans així com la possible adjudicació mitjançant procediment negociat sense publicitat, al guanyador del concurs, dels treballs de direcció de les obres.

L'equipament a definir és el d'una piscina municipal exterior, format per un conjunt de piscines d'esbarjo, un edifici per a allotjar vestuaris i serveis complementaris, i espais exteriors per a diverses activitats relacionades amb l'ús principal.
Pressupost de licitació:
119.149,54 € sense IVA 144.170,94 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys 1 mes
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
16/09/21 14:00 h
Observacions:
El concurs de projectes es desenvoluparà seguint les fases següents:

1) Una primera fase destinada a seleccionar, per part del Jurat, els participants a qui es convidarà a presentar les seves propostes.
Per a poder participar al procediment s'haurà de complir amb els requisits d'aptitud per a contractar definits en aquest plec i presentar una sol·licitud de participació (sobre A i sobre B) a través del Sobre Digital, abans que finalitzi el termini de presentació de les sol·licituds.
Els sobres A i B s'obriran en acte intern (no públic) el dia i hora indicats al perfil del contractant i a la configuració de sobres digitals per a cadascun d'ells.

2) Una segona fase de valoració de propostes presentades de forma anònima per part dels equips concursants seleccionats. L'incompliment d'aquesta obligació d'anonimat comportarà l'exclusió immediata de l'equip concursant.
Els equips concursants (seleccionats) hauran de presentar la seva proposta (sobre C i sobre D) de forma física al Registre General de l'Ajuntament de Viladecans abans que finalitzi el termini de presentació de propostes indicat a la carta d'invitació.
Els sobres C i D s'obriran en acte públic el dia, hora i lloc que es publicarà al perfil del contractant. La data, hora i lloc de l'acte públic d'obertura del sobre D serà publicat al perfil del contractant una vegada el Jurat hagi emès el seu Dictamen de valoració de les propostes.

3) La fase d'adjudicació i formalització del contracte de redacció del projecte al guanyador del concurs. La documentació es presentarà mitjançant l'eina de Sobre Digital.

4) Així mateix, l'Ajuntament de Viladecans es reserva la possibilitat d'adjudicar, mitjançant procediment negociat sense publicitat, el contracte de direcció de les obres al guanyador del concurs. La documentació, si s'escau, es presentarà mitjançant l'eina de Sobre Digital.
Valor estimat del contracte:
245.059,08 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 23/07/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Qualitat arquitectònica de la proposta
Ponderació: 20.00 - Criteri: Millores i aportacions proposades respecte als plecs tècnics per assolir els objectius
Ponderació: 20.00 - Criteri: Sostenibilitat i eficiència energètica
Ponderació: 20.00 - Criteri: Sistemes constructius i instal·lacions:
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71221000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
El participant haurà de justificar que disposa d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals, vigent a la fi del termini de presentació d'ofertes, per import igual o superior a 1.000.000,00¤ així com el compromís vinculant de la seva renovació o pròrroga que garanteixi mantenir la seva cobertura durant tota l'execució del contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver finalitzat treballs o serveis de característiques similars a l'objecte del contracte en els darrers 10 anys. Caldrà incloure com a mínim un projecte executiu i la corresponent direcció facultativa de les obres finalitzada d'un edifici d'obra nova o de reforma destinat a sector terciari(*), concretament a equipament públic destinat a ús esportiu que inclogui una piscina interior o exterior de superfície de làmina d'aigua superior o igual 200 m2, amb una superfície construïda d'equipament superior o igual a 700 m2, i amb un pressupost d'execució per contracte (PEC) superior o igual a 1.000.000 ¤ sense IVA, en àmbit urbà (*).
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Compromís d'adscriure, en cas de resultar adjudicatari, el personal necessari per a executar el contracte incloent com a mínim el personal següent que haurà d'acreditar complir amb els requisits de titulació i experiència especificats al plec per a cadascun d'ells:
- Tècnic especialista en projectes arquitectònics
- Tècnic especialista en estructures
- Tècnic especialista en instal·lacions
- Tècnic especialista en BIM
- Tècnic especialista en sostenibilitat i eficiència energètica
- Tècnic especialista en paisatgisme i/o urbanització de l'espai públic
Observacions:
(*) Al Plec de Bases es defineixen els diferents conceptes emprats en relació als criteris mínims de solvència exigits a efectes d'aquesta licitació (edificis del sector terciari, àmbit urbà, anys d'experiència, etc.)
Limitació d'empreses candidates:
Nombre mínim:
3
Nombre màxim:
5
Criteris objectius per a la selecció del nombre limitat de candidats:
Criteris selecció fase 1:
A) Experiència global d'obres similars a les que són objecte del concurs (fins a 40 punts)
B) Valoració d'una obra executada per l'Autor de similars característiques (fins a 50 punts)
C) Premis i mencions rebuts (fins a 10 punts)

Es seleccionaran per a la següent fase un mínim de tres (3) i un màxim de cinc (5) concursants entre els que hagin obtingut la puntuació més alta. La puntuació mínima per a ser seleccionat serà de 50 punts.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya