Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAO 8921/2021 - Obres definides en els lots 2 i 3 del "Projecte per millorar l'estabilitat als carrer de la Llebre 12, torrent de Joncar i Can Mas" (3 lots)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 8921/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció d'autopistes, carreteres, camps d'aterratge, vies fèrries i centres esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
ECAO 8921/2021 - Obres definides en els lots 2 i 3 del "Projecte per millorar l'estabilitat als carrer de la Llebre 12, torrent de Joncar i Can Mas" (3 lots)
Pressupost de licitació:
39.202,13 € sense IVA 47.434,57 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
21 dies
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
05/08/21 14:00 h
Observacions:
- El termini per a l'execució de les obres és de tres (3) setmanes per al lot 2 i de dues (2) setmanes per al lot 3.
- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.

- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Pixelware), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.

- De conformitat amb les disposicions addicionals 15, 16 i 17 de LCSP i el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica, s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar a les empreses licitadores i/o candidates com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses.

La presentació de proposicions es farà únicament a través de la plataforma electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, d'accés gratuït: https://portalcontractacio.terrassa.cat

És important que les empreses licitadores verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits tècnics del portal per a la presentació de proposicions a través de la plataforma PIXELWARE: navegadors compatibles amb la licitació electrònica, recomanacions vinculades a l'ordinador i accés mitjançant certificat electrònic https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-requisitos-minimos/

Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina http://www.java.com/es/. En cas de dubtes consultar la següent pàgina amb continguts multimèdia (vídeos i tutorials) https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-configuracion-equipo/ o bé utilitzar el suport telefònic posat a disposició per PIXELWARE de dilluns a divendres de 08:00 a 18:00 h, excepte festius nacionals, a través del telèfon 91 803 66 27.

Per accedir a la licitació electrònicament, cal descarregar prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes, que quedarà instal¿lada mitjançant icona d'accés directe al vostre ordinador. https://portalcontractacio.terrassa.cat/html/descarga-app-sobres

El registre d'Empreses, és opcional però recomanable, ja que permet la comunicació directe amb les empreses donades d'alta, que rebran informació de totes les licitacions publicades al portal. https://portalcontractacio.terrassa.cat/persona
Valor estimat del contracte:
45.016,17 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura electrònica) :
06/08/21 14:00 No presencial, per la plataforma Pixelware
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
1
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Un volum de negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) darrers anys, per un import de com a mínim una vegada i mitja (1,5 vegades) el valor estimat del lot al que es presentin o del lot de major import (lot 3) en el cas que es presentin als dos lots en què es divideix l'objecte d'aquest contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver executat com a mínim tres (3) obres de característiques similars, relatives a petits treballs de clavegueram i pavimentació de carrers realitzades en el curs dels últims cinc (5) anys, per un import igual o superior al valor estimat del lot al que es presentin o del lot de major import (lot 3) en el cas que es presentin als dos lots en què es divideix l'objecte d'aquest contracte. Les obres s'acreditaran mitjançant certificats de bona execució.
Classificació empresarial:
NO ES REQUEREIX CLASSIFICACIÓ EMPRESARIAL (clàusula 17). Tanmateix, s'entendrà que les empreses que tinguin la següent classificació, disposaran de la solvència tècnica i econòmica necessària per executar el contracte: Grup G - Subgrup 6 - Categoria 1

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Informe de necessitat de contractar.pdf
PDF
Resolucio inici licitacio.pdf
PDF
Models annexos PCAP.doc
DOC
Martines_Lot2_Joncar_Preus0.TCQ
TCQ
Martines_Lot3_preus0.TCQ
TCQ
Anunci de licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Creació d'ocupació: si el contractista necessités contractar personal, serà entre treballadors desocupats inscrits com a demandants d¿ocupació i, quan sigui possible, entre col·lectius amb particulars dificultats d'inserció en el mercat laboral.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya