Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAO 11458/2021 - Obres definides en la ¿Memòria valorada per les obres d'integració de la instal¿lació de climatització de l'edifici de l'escola municipal de Música - Conservatori de Terrassa a la plataforma detelegestió NBS (Near by sensor)"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 11458/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Instal·lació elèctrica
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
ECAO 11458/2021 - Obres definides en la ¿Memòria valorada per les obres d'integració de la instal¿lació de climatització de l'edifici de l'escola municipal de Música - Conservatori de Terrassa a la plataforma detelegestió NBS (Near by sensor)"
Pressupost de licitació:
14.300,00 € sense IVA 17.303,00 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/07/21 - 08/07/21
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
05/08/21 14:00 h
Observacions:
-El termini d'execució de les obres és de una (1) setmana.

- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.

- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Pixelware), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.

- De conformitat amb les disposicions addicionals 15, 16 i 17 de LCSP i el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica, s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar a les empreses licitadores i/o candidates com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses.

La presentació de proposicions es farà únicament a través de la plataforma electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, d'accés gratuït: https://portalcontractacio.terrassa.cat

És important que les empreses licitadores verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits tècnics del portal per a la presentació de proposicions a través de la plataforma PIXELWARE: navegadors compatibles amb la licitació electrònica, recomanacions vinculades a l'ordinador i accés mitjançant certificat electrònic https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-requisitos-minimos/

Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina http://www.java.com/es/. En cas de dubtes consultar la següent pàgina amb continguts multimèdia (vídeos i tutorials) https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-configuracion-equipo/ o bé utilitzar el suport telefònic posat a disposició per PIXELWARE de dilluns a divendres de 08:00 a 18:00 h, excepte festius nacionals, a través del telèfon 91 803 66 27.

Per accedir a la licitació electrònicament, cal descarregar prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes, que quedarà instal¿lada mitjançant icona d'accés directe al vostre ordinador. https://portalcontractacio.terrassa.cat/html/descarga-app-sobres

El registre d'Empreses, és opcional però recomanable, ja que permet la comunicació directe amb les empreses donades d'alta, que rebran informació de totes les licitacions publicades al portal. https://portalcontractacio.terrassa.cat/persona
Valor estimat del contracte:
14.300,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura electrònica) :
06/08/21 14:00 No presencial, per la plataforma Pixelware
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45315000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Un volum de negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) darrers anys, per un import de com a mínim una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
Observacions:
Igualment, es podrà disposar de qualsevol dels altres mitjans de solvència econòmica i financera previstos a l'article 87 de la LCSP, tenint en compte aquest mateix import.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver executat com a mínim 5 obres similars, realitzades en el curs dels últims 5 anys, per un import igual o superior al valor estimat d'aquest contracte. Les obres s'acreditaran mitjançant certificats de bona execució.
Classificació empresarial:
NO REQUERIDA (clàusula 17). Tanmateix, s'entendrà que les empreses que tinguin la següent classificació, disposaran de la solvència tècnica i econòmica necessària per executar el contracte: Grup I - Subgrup 9 - Categoria 1

Plecs

 

Documentació

 
Informe de necessitat de contractar.pdf
PDF
Resolucio inici licitacio.pdf
PDF
Models PCAP.doc
DOC
Anunci de licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Creació d'ocupació: si el contractista necessités contractar personal, serà entre treballadors desocupats inscrits com a demandants d¿ocupació i, quan sigui possible, entre col·lectius amb particulars dificultats d'inserció en el mercat laboral.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya