Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte d'obres d'ampliació de la Biblioteca Municipal (Fase 2)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Tordera
Codi d'expedient:
2021/2390
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció general d'immobles i obres d'enginyeria civil
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte del contracte l'execució de les obres del projecte d'obra local ordinària anomenat "Modificació del Projecte bàsic i d'execució de l'ampliació i millora de la Biblioteca Municipal de Tordera, de data desembre de 2020". Aquesta modificació és una segona fase de culminació del projecte original per tal de destinar la part ampliada a arxiu municipal i contempla, d'una banda, l'execució del volum sobre la part del magatzem actual de la biblioteca i, d'una altra banda, l'execució de les particions i instal·lacions de condicionament de l'espai interior.
Pressupost de licitació:
143.446,62 € sense IVA 173.570,41 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Tordera
Termini de presentació d'ofertes:
19/07/21 14:00 h
Observacions:
D'acord amb l'article 159.4.a) de la LCSP totes les empreses que es presentin a la present licitació han d'estar inscrites en el Registre oficial de licitadors i empreses classificades del sector públic, o quan escaigui de conformitat amb el que estableix l'apartat 2 de l'article 96 en el registre oficial de la comunitat autònoma corresponent, en la data final de presentació d'ofertes.
Valor estimat del contracte:
143.446,62 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 70.00 - Criteri: Oferta econòmica (Automàtic)
Ponderació: 20.00 - Criteri: Millora ampliació termini garantia de l'obra (Automàtic)
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora perspectiva de gènere (Automàtic)
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45212330
Codi CPA:
41.00.40
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per un import igual o superior 200.000,00 euros/any.
Mínim d'acreditació:
200.000,00 €
Observacions:
Certificat RELI. Els empresaris han d'acreditar aquest fet mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial al qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis a través dels llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil. La Mesa de Contractació podrà admetre qualsevol altre documentació que justifiqui adientment el volum anual de negocis.
Expressió:
euros
Període:
3 últims exercicis disponibles
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l'existència d'una assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals per import igual o superior a 200.000 euros.
Mínim d'acreditació:
200.000,00 €
Observacions:
Certificat RELI. Per acreditar cal que aporti còpia d'una pòlissa de responsabilitat civil per riscos professionals i rebut acreditatiu d'estar al corrent de pagament. Els licitadors han d'acreditar tenir subscrita una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi els riscos derivats dels treballs que requereixi la prestació objecte del contracte, la qual s'haurà de mantenir vigent durant l'execució del contracte i, en el seu cas, el període de garantia que s'estableixi. El límit d'indemnització mínim per aquests riscos serà del valor indicat anteriorment per sinistre, amb el benentès que aquesta quantia no actua com a límit de la responsabilitat indemnitzatòria de la qual pugui ser declarat culpable.
Expressió:
euros
Període:
Vigent
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de les obres executades en el curs dels darrers cinc (5) anys. Cal acreditar 2 obres executades en el curs dels cinc (5) darrers anys per import mínim per obra de 150.000 euros/obra.
Mínim d'acreditació:
150.000,00 €
Observacions:
Certificat RELI. Els empresaris han d'acreditar aquest fet mitjançant l'aportació de dos (2) certificats de bona execució; aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i s'ha de precisar si es van dur a terme segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme;
- Quan el destinatari sigui una entitat del sector públic cal justificar mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent;
- Quan el destinatari sigui un subjecte privat cal justificar mitjançant certificats de bona execució expedits per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.
Expressió:
euros
Període:
5 darrers anys
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Títols acadèmics i professionals de l'empresari i dels directius de l'empresa i, en particular, del responsable o responsables de les obres, així com dels tècnics que se n'encarreguen directament, per la qual cosa haurà d'acreditar com a mínim 2 persones
Observacions:
Certificat RELI. Els empresaris han d'acreditar com a mínim 2 persones (una per les funcions de responsable de l'obra i l'altre com a tècnic vinculat a l'obra) amb coneixements i competències del mateix àmbit o de diferent àmbit competencial mitjançant, d'una banda, amb l'aportació de fotocòpies dels títols o bé certificats emesos pels col·legis professionals conforme estan col·legiats i habilitats per exercir la professió i, per altra banda, amb l'aportació del model TC2 (document oficial relatiu a la Seguretat Social) on constin que els treballadors els té afiliats. En el cas que les persones no estiguin afiliats a l'empresa, l'empresari haurà d'aportar una declaració responsable de compromís signada per l'empresari i pel personal tècnic o els organismes tècnics, dels quals l'empresa disposarà per a l'execució de les obres.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
c) Declaració en què s'indiqui la maquinària, el material i l'equip tècnic del qual es disposa per a l'execució de les obres, a la qual s'ha d'adjuntar la documentació acreditativa pertinent quan li ho requereixin els serveis que depenen de l'òrgan de contractació.
Observacions:
Certificat RELI. Els empresaris han d'acreditar aquest fet mitjançant una relació de la maquinària, el material i l'equip tècnic del qual es disposa per a l'execució de les obres, on haurà de detallar aquells elements més rellevants per a l'execució de les obres.
Classificació empresarial:
Opcionalment: C-2-2

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya