Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de Gestió integral dels espais verds públics del municipi de Castellar del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castellar del Vallès
Codi d'expedient:
CONT2100011
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte és regular, fixar, establir i definir les condicions per a la gestió integral dels espais verds públics al municipi de Castellar del Vallès.
El contracte de serveis comprèn els treballs de manteniment, gestió, transports dels residus i conservació de la jardineria, neteja de les zones verdes, incloses les zones de sauló i paviments i manteniment de la xarxa de reg. Aquesta actuació en la xarxa de reg inclou: supervisió i control de la xarxa, el manteniment preventiu i reparacions de la mateixa.
Inclou també, mentre no s'exclogui específicament a la descripció de la zona, els treballs d'esporga de l'arbrat d'alineació i del arbrat existent a les places dins l'àmbit del sector definit, així com els tractaments fitosanitaris necessaris per a l'adequada conservació El subministrament de les unitats de planta i arbrat bàsic necessaris per a la convenient realització de les tasques de manteniment i reposició fixes que preveu el servei.
Pressupost de licitació:
796.198,72 € sense IVA 963.400,45 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Castellar del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
03/05/21 14:00 h
Observacions:
A DOCUMENTACIÓ (sobre A, B i C) DE LA PRESENT LICITACIÓ ÚNICAMENT ES POT PRESENTAR EN FORMAT ELECTRÒNIC, A TRAVÉS DE L'APLICATIU SOBRE DIGITAL 2.0. (EL PERFIL DEL CONTRACTANT INCLOU EN EL SEU MENÚ UNA GUIA PER PRESENTAR LES OFERTES EN AQUESTA PLATAFORMA DEL SOBRE DIGITAL.
Valor estimat del contracte:
1.273.917,96 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat i durada de les pròrrogues: Una (1) pròrroga d' un (1) any. El termini màxim entre el contracte principal i la pròrroga no pot superar els quatre (4) anys. D'acord amb l'article 29 l'òrgan de contractació podrà aprovar la pròrroga amb caràcter obligatori per l'adjudicatària sempre i quan es preavís com a mínim amb dos (2) mesos d'antelació a la finalització del termini del contracte, en qualsevol cas la pròrroga sempre serà per escrit i de forma expressa.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 26/03/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 22.00 - Criteri: proposta de treball organitzativa i les estratègies dedesenvolupament del servei en coherència amb els mitjans materials ihumans adscrits al contracte (criteris subjectius)
Ponderació: 2.00 - Criteri: Pla de formació continuada (criteri subjectiu)
Ponderació: 4.00 - Criteri: Capacitat de resposta en situacions d'emergència (criteri subjectiu)
Ponderació: 7.00 - Criteri: Gestió informatitzada de les dades de servei (criteri subjectiu)
Ponderació: 65.00 - Criteri: Oferta econòmica (criteri automatic)
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
77311000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditar un volum anual de negocis que referit a l'any de més volum de negoci dels tres últims acabats ha de ser almenys d' una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte
Mínim d'acreditació:
398.099,00 €
Observacions:
Mitjans d'acreditació: Certificació, nota simple o informació anàleg expedida pel Registre Mercantil u oficial que correspongui i que contingui els comptes anuals, sempre que estigui vençut el termini de presentació i es trobin dipositades; si l'últim exercici és trobés pendent de dipòsit, han de presentar-se acompanyades de la certificació de la seva aprovació per l'òrgan competent i de la seva presentació en el Registre. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Experiència en la realització de treballs del mateix tipus o naturalesa al que correspon l'objecte del contracte, que s'acreditarà mitjançant una relació dels principals serveis o treballs realitzats en els tres últims anys. Per un import igual o superior a
Mínim d'acreditació:
185.780,00 €
Observacions:
Mitjans d'acreditació: : Relació dels principals serveis o treballs efectuats en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat. Els serveis o treballs efectuats s'han d'avalar mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit
per aquest o, si manca aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
La classificació següent:
categoria 3 grup O subgrup 6
Observacions:
La classificació empresarial de conformitat amb l'article 77.b de la LCSP no és exigible, de manera que l'empresari pot acreditar la seva solvència indistintament mitjançant la seva classificació en el grup o subgrup de classificació i categoria de classificació corresponent al contracte o bé acreditant el compliment dels requisits específics de solvència financera i tècnica que es determina en l'apartat G.1 del quadre de característiques
La classificació següent:
categoria 3 grup O subgrup 6

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya