Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Gestió del servei d'atenció a les persones sense llar del municipi de Sitges, en el marc dels serveis socials de l'Ajuntament de Sitges.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sitges
Codi d'expedient:
1403-000044-005072/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Gestió del servei d'atenció a les persones sense llar del municipi de Sitges, en el marc dels serveis socials de l'Ajuntament de Sitges.

Es pretén actuar en les persones i col·lectius que es troben en risc greu d'exclusió social, i que fan ús de l'espai públic per a pernoctar, o bé es troben en situació d'allotjament precari o de risc. Amb una atenció continuada i la possibilitat d'oferir un allotjament temporal, el servei té com a finalitat el suport i millora de les seves situacions personals i col·lectives.
Pressupost de licitació:
156.000,00 € sense IVA 171.600,00 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Sitges
Termini de presentació d'ofertes:
02/08/21 14:30 h
Valor estimat del contracte:
405.600,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
2 pròrrogues d'un any cadascuna.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Organització i recursos humans
Ponderació: 24.00 - Criteri: Atenció a les persones usuàries
Ponderació: 6.00 - Criteri: Seguiment i avaluació del servei
Ponderació: 40.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Formació anual del personal
Ponderació: 10.00 - Criteri: Experiència professional de la persona responsable del servei
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
85310000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a) Declaració sobre el volum anual de negocis en l'àmbit a què es refereix el contracte referit al millor exercici dins dels tres últims anys disponibles en funció de la data de constitució o inici de l¿activitat de l'empresa i de presentació de les ofertes, per import igual o superior a 152.100,00 ¤.
Es considera que els licitadors han d'acreditar almenys aquest import, igual o superior a 1,5 vegades el valor estimat anual mitjà del contracte, per justificar una capacitat econòmica que doni resposta als volums de negocis estimats en el present contracte.
L'acreditació documental de la suficiència de la solvència econòmica i financera s'efectuarà mitjançant l'aportació dels comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil si s'escau, o pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
b) Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització pels riscos professionals. Aquesta assegurança haurà de tenir una cobertura per riscos professionals amb l'import mínim de 450.000,00 ¤ per sinistre i any, i un sublímit per víctima d'almenys 150.000 ¤.
Es considera que els licitadors han d'acreditar almenys aquest import, similar al valor estimat del contracte, per justificar una capacitat econòmica que doni resposta a possibles responsabilitats per danys i perjudicis en el present contracte.
L'acreditació documental s'efectuarà mitjançant l'aportació de certificat expedit per l'assegurador, en el que constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança, i un document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en cas que durant el contracte es produeixi un fet que derivi en un procés judicial, per tal que el contractista s'obligui a mantenir la pòlissa fins a la finalització del mateix per tal que aquesta cobreixi qualsevol cost que se'n derivi.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) Una relació dels principals serveis realitzats en el curs dels tres últims anys d'igual o similar naturalesa als que constitueixen l'objecte del contracte (serveis d'atenció social), pertanyents al mateix subgrup de classificació o la igualtat en almenys els tres primers dígits dels codis CPV, indicant l'import, data i destinataris, l'import anual acumulat dels quals, l'any de major execució, sigui igual o superior a 70.980,00 ¤.
Es considera que els licitadors han d¿acreditar almenys aquest import, igual o superior a 0,7 vegades el valor estimat anual del contracte, per justificar una capacitat tècnica que doni resposta a les necessitats del present contracte.
Lacreditació documental s'efectuarà mitjançant l¿aportació dels certificats expedits per les entitats del sector públic en que s'hagin prestat els serveis, documents que acreditin la correcta execució dels contractes, o certificats de les empreses privades si és el cas.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
b) Títols acadèmics i professionals de la responsable de l'execució del contracte, així com dels tècnics encarregats directament d'aquesta per part de la contractista.
Es considera que l'objecte contractual requereix aptituds específiques en matèria social ja que degut a l'especificitat del servei que es dona en l'atenció i assistència social, per la tipologia d'usuaris, l'elevat grau de vulnerabilitat i els riscos socials i estructurals, es valora com a primordial disposar d'una persona gestora o responsable del servei amb coneixement en aquestes tipologies d'usuaris i entorn, i en el treball comunitari.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya