Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE D'URBANITZACIÓ DEL C. PERE MÀRTIR ESTRADA, LA SEVA PROLONGACIÓ FINS AL C. SALVADOR DALÍ I DEL C. SALVADOR DALÍ FINS A LA CTRA. DE PALAMÓS, AIXÍ COM LA DIRECCIÓ D'OBRA

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2021/027
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Redacció del projecte d'urbanització del carrer de Pere Màrtir Estrada, la seva prolongació fins al carrer de Salvador Dalí, i del carrer de Salvador Dalí fins a la carretera de Palamós. Inclou les zones verdes adjacents i els dos vials de vianants d'accés a la platja, així com les corresponents direccions d'obres. L'objecte del contracte comprèn totes les tasques descrites en la clàusula 3a de les condicions tècniques.
Inicialment, la contractació del Projecte executiu només inclourà l'adjudicació de les tasques de redacció del projecte. No obstant això, l'Ajuntament podrà adjudicar, en el termini màxim de 2 anys, les tasques relacionades amb la direcció d'obres. És per això que se sol·licita la presentació d'una oferta diferenciada per als treballs de redacció del projecte i per als de direcció d'obra, així com un compromís explícit de l'empresa adjudicatària de mantenir la seva oferta econòmica relativa a la direcció d'obra durant el termini de 2 anys.
Pressupost de licitació:
44.850,00 € sense IVA 54.268,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Feliu de Guíxols
Termini de presentació d'ofertes:
06/08/21 23:59 h
Observacions:
El pressupost de licitació inclou es divideix en:
Redacció del projecte: 27.750,00 euros (IVA a part)
Direcció de les obres: 17.100,00 euros (IVA a part)
Valor estimat del contracte:
44.850,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Preu de l'oferta
Ponderació: 10.00 - Criteri: Presentació del projecte en format virtual
Ponderació: 50.00 - Criteri: Experiència professional
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71242000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Per participar en el procediment caldrà acreditar que el volum de negoci anual, referit al millor exercici dins dels tres últims anys (2017-2018-2019), ha estat com a mínim de 67.000,00 euros.
Observacions:
La solvència econòmica i financera s'acreditarà mitjançant la presentació dels comptes aprovats i dipositats en el Registre Mercantil (o registre oficial corresponent o, en cas d'empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil, llibres inventaris i comptes anuals legalitzats).
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Per participar en aquest procediment de licitació ha de ser requisit mínim que l'empresa pugui acreditar que ha redactat, durant els darrers 5 anys, un mínim de 2 projectes d'urbanització d'espais públics, amb un import d'execució mínim per a cada projecte de 665.000,00 ¤ -import que correspon al 70 % del valor estimat del PEM-, avalats per certificats de bona execució.
Observacions:
Els serveis realitzats s¿hauran d¿acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Els equips participants hauran d'estar integrats, com a mínim, pels professionals següents:
- Tècnic redactor, que serà el coordinador de l'equip de redacció i qui mantindrà la relació formal amb l'Ajuntament durant la redacció del projecte: Arquitecte superior o enginyer de camins especialista en la redacció de projectes d'urbanització.
- Tècnic director de les obres, que serà el responsable de la direcció de l'obra i qui mantindrà la relació formal amb l'ajuntament durant l'execució de les obres: Arquitecte superior o enginyer de camins especialista en la direcció d'obra de projectes d'urbanització.
- Tècnics col·laboradors. Els licitadors podran incloure en l'equip de redacció i/o de direcció els tècnics que considerin oportú.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya