Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contractació del servei de neteja de les dependències del Consell Comarcal del Solsonès i les del Centre Sanitari del Solsonès, FPC.

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Solsonès
Codi d'expedient:
2021/49/G1072
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de neteja d'edificis i serveis d'administració de béns arrels
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Per totes aquelles empreses interessades en el servei de neteja, s'informa que es realitzarà una visita a les diferents dependències el dia 1/07/2021 a les 9 hores, iniciant-se per les del Consell Comarcal i organitzant, seguidament, la resta. Cal avís previ amb 24 hores d'antelació enviant un email a mteresa.canal@elsolsones.cat
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació del servei de neteja de les dependències del Consell Comarcal del Solsonès i les del Centre Sanitari del Solsonès, FPC.
Pressupost de licitació:
426.399,12 € sense IVA 515.942,93 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Solsonès
Termini de presentació d'ofertes:
21/07/21 12:00 h
Observacions:

El pressupost base de licitació s'estableix en l'import de 426.399,12 ¤ i 89.543,82 ¤ d'IVA, un total de 515.942,94 ¤ IVA inclòs al qual cal afegir, mentre duri la situació epidemiològica derivada de la Covid, unes hores addicionals de servei al Consell Comarcal del Solsonès.
El preu màxim resultant de l'estimació i amb criteris d'adequació al mercat és de 14,85 ¤/hora i 3,12 ¤/hora d'IVA, un total de 17,97 ¤/hora IVA inclòs.
Valor estimat del contracte:
437.213,59 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 18/06/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Proposta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Compromís de realització de més hores de les contemplades en el plec de clàusules administratives sense cost pel Consell Comarcal:0,5 punts per hora gratuïta setmanal
Ponderació: 3.00 - Criteri: Compromís de renovació dels 60 dispensadors de paper eixugamans, en les instal·lacions del Centre Sanitari del Solsonès, per dispensadors tipus LUCART IDENTITY AUTOCUT TOWEL DISPENSER o de qualsevol altra marca amb qualitat i funcionament equivalent.
Ponderació: 2.00 - Criteri: Disposar de certificats ISO: S'atorgarà 1 punt a cada certificació ISO presentada pel licitador
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
90911200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador en l'àmbit a què es refereix el contracte, que referit a l'any de més volum de negoci dels tres últims acabats ha de ser almenys per un import igual o superior a: 100.565,83 ¤ IVA exclòs.
Mínim d'acreditació:
100.565,83 €
Observacions:
S'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en aquest, en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil han d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte de com a màxim els últims tres anys, indicant l¿import, les dates i el destinatari, públic o privat. En cas que sigui requerit caldrà que s'acreditin els serveis o treballs efectuats mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari acompanyat dels documents obrants en poder d'aquest que acreditin la realització de la prestació.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, participants del contracte, especialment els encarregats del control de qualitat.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya