Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

IncidŔncia tŔcnica ha afectat la Plataforma de serveis de contractaciˇ p˙blica i eines de licitaciˇ electr˛nica. En aquests moments la incidŔncia ja estÓ resolta.

 

Transformaciˇ en zona de vianants d'un tram del Raval Santa Anna de Reus

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
CONOBR-0120/2021
Tipus de tramitaciˇ:
OrdinÓria
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcciˇ general d'immobles i obres d'enginyeria civil
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Projecte finanšat amb fons del Mecanisme de Recuperaciˇ i ResiliŔncia:
No
Projecte finanšat amb fons REACT-EU:
No
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
El present contracte d'obres p˙bliques tÚ per objecte l'execuciˇ de les obres descrites en el projecte de Transformaciˇ en zona de vianants d'un tram del Raval Santa Anna de Reus.
El projecte va ser aprovat inicialment, en data 28 d'abril de 2021, per Decret de la Regidora delegada de l'└rea d'Hisenda n˙m. 2021007899 i aprovat definitivament en data 16 de juny de 2021 per Decret de la Regidora delegada de l'└rea d'Hisenda n˙m. 2021011416.
Pressupost de licitaciˇ:
355.078,86 € sense IVA 429.645,42 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
└mbit geogrÓfic:
Reus
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
21/07/21 23:59 h
Valor estimat del contracte:
355.078,86 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicaciˇ:
Criteri ˙nic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233140
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Volum anual de negocis, dels tres ˙ltims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum mÝnim anual exigit serÓ el d┐una vegada i mitja el valor estimat del contracte (VEC) ┐anteriorment indicat-.
El volum anual de negocis serÓ acreditat mitjanšant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estiguÚs inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjanšant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
MitjÓ de solvŔncia:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ
Descripciˇ:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ per riscos professionals vigent fins a la finalitzaciˇ del termini de presentaciˇ d'ofertes, per import de cobertura no inferior a 1.000.000,00 euros, aixÝ com aportar el compromÝs vinculant de renovaciˇ o pr˛rroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execuciˇ del contracte.
Aquest requisit s'entendrÓ complert pels licitadors que incloguin en la seva oferta un compromÝs vinculant de subscripciˇ, en cas de resultar adjudicataris, de l'asseguranša exigida.
Aquest compromÝs s'haurÓ de fer efectiu dins del termini dels deu dies hÓbils al que es refereix l'article 150 de la LCSP (requeriment previ a l'adjudicaciˇ).
L'acreditaciˇ d'aquest requisit es farÓ mitjanšant certificat emŔs per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'asseguranša, i mitjanšant el document de compromÝs vinculant de subscripciˇ, pr˛rroga o renovaciˇ de l'asseguranša, en els casos en que procedeixi.
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
S'acreditarÓ mitjanšant una relaciˇ de les obres executades del mateix tipus o naturalesa als que correspon l'objecte del contracte, en el curs dels cinc ˙ltims anys, avalades per certificats de bona execuciˇ; aquests certificats indicaran l'import, les dates i el lloc d'execuciˇ de les obres.

Les obres efectuades s'acreditaran mitjanšant certificats de bona execuciˇ expedits o visats per l'˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjanšant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ de l'empresari acompanyada de la documentaciˇ de que disposi que acrediti la realitzaciˇ dels treballs; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'˛rgan de contractaciˇ per l'autoritat competent. En els certificats hi haurÓ de constar la superfÝcie de l'obra executada, la data i l'import.
L'empresa licitadora haurÓ d'acreditar documentalment haver executat com a empresa adjudicatÓria, en els darrers 5 anys, un espai urbÓ de vialitat ordinÓria (carrer) d'un import mÝnim de 400.000 euros (IVA incl˛s).
De conformitat amb el que disposa l'article 88.2 de la LCSP, al tractar-se d'un contracte d'obres no subjecte a regulaciˇ harmonitzada, les empreses de nova creaciˇ, es a dir, empreses amb una antiguitat inferior a 5 anys, no caldrÓ que compleixin el requisit de l'execuciˇ d'un determinat nombre d'obres, sinˇ que hauran de complir amb un o varis dels mitjans establers en l'article 88.1 lletres b) a f).
Classificaciˇ empresarial:
Classificaciˇ empresarial orientativa: Grup G: Vials i pistes Subgrup 6: Obres viÓries sense qualificaciˇ especÝfica Categoria 2

Plecs

 

Documentaciˇ

 
Informe de necessitats.pdf
PDF
Informe plec tecnic.pdf
PDF
Decret_2021011907 inici i aprov plec.pdf
PDF
Anunci de licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execuciˇ:
Les detallades a l'apartat K del quadre de caracterÝstiques.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya