Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE PER A LA GESTIÓ INDIRECTE DEL SERVEI D'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Codi d'expedient:
X2021000111
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Constitueix l'objecte del present Plec, la contractació promoguda per l'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, de la gestió indirecta de l'explotació de l'escola bressol municipal "El Molinet" situada en el nucli de Monells, sota la modalitat de concessió, i d'acord amb les prescripcions contingudes en el plec de Clàusules administratives particulars.
Pressupost de licitació:
432.000,00 € sense IVA 432.000,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Termini de presentació d'ofertes:
15/06/21 14:55 h
Observacions:
El pressupost base de licitació per als 4 anys inicials del contracte és d'un màxim de 432.000¤ (quatre cents trenta-dos mil euros) al següent tenor:
Import anual màxim del servei ordinari 108.000¤
Import màxim de licitació pels 4 anys de contracte 432.000¤
De conformitat amb allò que es disposa a l'art. 20 apartat Ú paràgraf 9è, de la llei 37/1992, de 28 de desembre, de l'Impost sobre el Valor Afegit, aquest servei es troba exempt d'IVA.
Aquest import màxim del servei està calculat per una ocupació de 30 infants, essent la màxima capacitat de l'escola bressol. El preu es reduirà, segons el nombre d'infants matriculats, en base a l'escalat establert a la taula següent:
Infants fins a 15 7.000,00 ¤ mensuals
Infants fins a 20 7.500,00 ¤ mensuals
Infants fins a 25 8.250,00 ¤ mensuals
Infants fins a 30 9.000,00 ¤ mensuals
Valor estimat del contracte:
648.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre A+B) :
17/06/21 12:00 Ajuntament de Cruiïlles
Obertura de pliques (Sobre C -PROPOSICIÓ ECONÒMICA) :
08/07/21 11:00 Ajuntament de CruÏlles
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Aquest contracte tindrà una durada inicial de quatre anys i podrà ser prorrogat de forma expressa, per dos anys més, si alguna de les parts ho sol·licita i l'altra ho accepta abans del seu venciment. L'execució del contracte s'iniciarà el dia 1 de setembre de 2021, o altrament el que es fixi en la formalització del contracte, i tindrà una durada de quatre anys, fins el dia 31 d'agost de 2025.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
80110000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
La solvència econòmica i financera de l'empresari haurà d'acreditar-se per un o varis dels mitjans següents:
a) Volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a 216.000 euros. (El volum de negocis mínim anual exigit no excedirà d'una vegada i mitjana el valor estimat del contracte, excepte en casos degudament justificats com els relacionats amb els riscos especials vinculats a la naturalesa de les obres, els serveis o els subministraments).
b) Justificant de l'existència d'una assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals per import igual o superior a 1.000.000 euros.
Observacions:
-
Expressió:
-
Període:
-
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
La solvència tècnica o professional dels empresaris haurà d'apreciar-se tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat, la qual cosa haurà d'acreditar-se, per un o varis dels mitjans següents:
a) Una relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims cinc anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, d'aquests . Els serveis o els treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
b) Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, participants en el contracte, especialment aquells encarregats del control de qualitat .
c) Descripció de les instal·lacions tècniques, de les mesures emprades per l'empresari per garantir la qualitat i dels mitjans d'estudi i recerca de l'empresa .
d) Les titulacions acadèmiques i professionals de l'empresari i del personal directiu de l'empresa i, en particular, del personal responsable de l'execució del contracte .
e) Declaració sobre la plantilla mitjana anual de l'empresa i la importància del seu personal directiu durant els tres últims anys, acompanyada de la documentació justificativa corresponent .
f) Declaració indicant la maquinària, material i equip tècnic del qual es disposarà per a l'execució dels treballs o prestacions, a la qual s'adjuntarà la documentació acreditativa pertinent.
Observacions:
-
Expressió:
-
Període:
-

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya