Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de contratación del sector público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions de la PLACSP ja queden recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) i es poden consultar des del cercador de la PSCP.

 

CONTRACTACIO DEL SERVEI DE NETEJA DELS EDIFICIS MUNICIPALS (2A LICITACIO)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Codi d'expedient:
X2021000336
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de neteja d'edificis i serveis d'administració de béns arrels
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Constitueix l'objecte del contracte la prestació del servei de neteja de les instal·lacions dels edificis municipals, del seu entorn, àrees d'influència i d'altres espais propis, i a les quals s'haurà d'ajustar en la seva totalitat l'empresa adjudicatària, amb la possibilitat de millorar-les.

L'objectiu del servei serà mantenir les instal·lacions descrites en perfectes condicions de neteja per oferir un servei de qualitat i amb totes les condicions de seguretat.
Pressupost de licitació:
123.648,00 € sense IVA 149.614,08 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
Termini de presentació d'ofertes:
13/07/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
170.864,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
UN ANY
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Els licitadors han d'acreditar la seva solvència econòmica i financera d'acord amb el que estableix l'article 87 de la LCSP, per qualsevol dels mitjans següents:

a) Volum anual de negocis referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a 185.472 euros.

En cas de la presentació a un sol lot, volum anual de negocis referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a :

LOT 1:
NETEJA ESCOLES 80.640 euros
LOT 2:
NETEJA EDIFICIS MUNICIPALS 104.832 euros

L'acreditació documental de la suficiència de la solvència econòmica i financera s'efectua mitjançant l'aportació dels comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari hi està inscrit, o en cas contrari, pels comptes dipositats en el registre oficial en què hagi estat inscrit.

b) Justificant de l'existència d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil per riscos laborals, per un import per sinistre igual o superior a 600.000 Euros, la qual s'acompanyarà amb un certificat expedit per la companyia asseguradora on constin import, riscos assegurats i data de venciment. Així mateix, s'acompanyarà el corresponent rebut del pagament acreditatiu de la seva vigència.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
La solvència tècnica o professional dels licitadors s'ha d'apreciar d'acord amb el que estableix l'article 90 de la LCSP, tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat. La solvència s'ha d'acreditar a través dels mitjans següents:

Una relació dels principals serveis realitzats en el curs dels tres últims anys d'igual o similar naturalesa als que constitueixen l'objecte del contracte (neteja d'edificis), pertanyents al mateix subgrup de classificació o la igualtat en almenys els tres primers dígits dels codis CPV, indicant l'import, data i destinataris.

L'acreditació documental s'efectua mitjançant l'aportació dels certificats expedits per les entitats del sector públic en que s'hagin prestat els serveis, documents que acreditin la correcta execució dels contractes, o certificats de les empreses privades si és el cas. La solvència econòmica i tècnica mínima requerida als apartats anteriors, es pot acreditar, alternativament, amb la classificació empresarial, segons el Reial decret 773/2015, de 28 d'agost, pel que es modificaven determinats preceptes del Reglament General de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques, aprovat pel Reial decret 1098/2001. La classificació necessària serà almenys la següent: - Grup U, subgrup 1, categoria 2 (serveis de neteja) Així mateix, l'acreditació de la solvència es pot realitzar o completar amb els mitjans que consten en el certificat d'inscripció en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de l'Estat o en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores (RELI) que aporti el licitador. L'òrgan de contractació pot recaptar dels licitadors els aclariments sobre els certificats i documents presentats que estimi pertinents, o requerir la informació complementària que cregui oportuna.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya