Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte de subministrament consistent en l'arrendament, amb opció de compra, de la gespa del camp de futbol municipal

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Tordera
Codi d'expedient:
2021/2844
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és el subministrament en la modalitat d'arrendament, amb opció de compra, de la gespa artificial del camp de futbol municipal.
El contracte inclou el subministrament, la instal·lació i el manteniment de la gespa artificial al camp de futbol municipal de Tordera durant tot el termini d'arrendament. A la finalització del termini d'arrendament l'Ajuntament podrà exercir el dret de compra.
El contracte comprèn, d'una banda, els treballs relatius a la retirada dels elements d'equipament esportiu i la posterior col·locació i a la regularització o consolidació puntual de la subbase existent en cas de detectar-s'hi irregularitats o flonjalls. S'inclou també la gestió de residus dels elements sobrants que comprendrà la separació dels elements de reblert i de la gespa existents, l'acopi dels mateixos per a posterior reutilització i la gestió de residus dels elements no aprofitables.
I d'altra banda, el contracte contempla l'execució d'un pla de manteniment al llarg del termini de vigència del contracte que inclou totes les accions tècniques, administratives i de gestió per al correcte estat de conservació de la gespa artificial.
Pressupost de licitació:
172.002,02 € sense IVA 208.122,44 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 anys
Àmbit geogràfic:
Tordera
Termini de presentació d'ofertes:
07/06/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
172.002,02 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
39293400
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels 3 últims disponibles, import igual o superior a 50.000 euros/any, impostos inclosos.
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
Els empresaris han d'acreditar aquest fet mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial al qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis a través dels llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Expressió:
euros
Període:
3 últims exercicis disponibles
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals que cobreixi els riscos, per import igual o superior a 300.000 euros
Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Observacions:
Per acreditar cal que aporti còpia d'una pòlissa de responsabilitat civil i rebut acreditatiu d'estar al corrent de pagament. Els licitadors han d'acreditar tenir subscrita una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi els riscos derivats de l'execució del contracte, la qual s'haurà de mantenir vigent durant l'execució del contracte i, en el seu cas, el període de garantia que s'estableixi. El límit d'indemnització mínim per aquests riscos serà del valor indicat anteriorment per sinistre, amb el benentès que aquesta quantia no actua com a límit de la responsabilitat indemnitzatòria de la qual pugui ser declarat culpable.
Expressió:
euros
Període:
Any en curs
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
1 subministrament realitzat d'igual o similar naturalesa que els que constitueixin l'objecte del contracte, per import igual o superior a 50.000 ¤/subministrament (sense impostos), en el curs de com a màxim, els últims tres (3) anys, que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. El criteri per a l'acreditació de la solvència tècnica o professional serà el de l'experiència en la realització de subministraments del mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, que s'acreditarà mitjançant els subministraments efectuats per la persona interessada en el curs dels tres (3) últims anys, avalats per certificats de bona execució
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
Els empresaris han d'acreditar aquest fet mitjançant l'aportació d'un certificat de bona execució; aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució dels subministraments i s'ha de precisar si es van dur a terme segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme;
- Quan el destinatari sigui una entitat del sector públic cal justificar mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent;
- Quan el destinatari sigui un subjecte privat cal justificar mitjançant certificats de bona execució expedits per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.
Expressió:
euros
Període:
3 darrers anys
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
b) Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, dels quals es disposi per a l'execució del contracte, especialment els encarregats del control de qualitat. Els empresaris han d'acreditar com a mínim 1 persona amb titulació i amb coneixements suficients per executar les prestacions objectes del contracte.
Observacions:
Els empresaris han d'acreditar aquest fet mitjançant un organigrama de l'empresa indicant les persones proposades per executar el contracte, indicant el perfil professional, titulació i la formació de cadascuna, i en especial, de la persona proposada que s'encarregarà del control de qualitat.
Mitjà de solvència:
Mostres, descripcions i fotografies dels productes subministrats
Descripció:
Mostres, descripcions i fotografies dels productes que s'han de subministrar, l'autenticitat dels quals es pugui certificar a petició de l'entitat contractant.
Observacions:
Els empresaris han d'acreditar aquest fet mitjançant la documentació tècnica (catàlegs, certificats de productes, mostres, etc..) dels béns proposats que com a mínim, hauran de complir o millorar les especificacions del Plec de prescripcions tècniques particulars.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya