Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE D'OBRES CONSISTENTS EN L'AMPLIACIÓ DEL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE CALLDETENES

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calldetenes
Codi d'expedient:
X2021000198
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres instal·lacions d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
S'incorpora document preceptiu Informe de necessitats
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Obres consisteixen en l'ampliació del centre d'atenció primària de Calldetenes ubicat al mateix edifici que l'ajuntament, agafant part de la superfície de l'actual casal de la gent gran. Es tracta d'una reforma interior sense afectar elements estructurals ni el volum de l'edifici. Si que es veuen alterats però, els sectors d'incendi.
Pressupost de licitació:
180.141,54 € sense IVA 217.971,26 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Calldetenes
Termini de presentació d'ofertes:
06/07/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
200.141,54 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
12/07/21 13:00 SALA DE PLENS DE L'AJUNTAMENT
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45262800
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici de l'activitat de l'empresari, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte


Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Observacions:
Acreditació documental: D'acord amb les dades inscrites en els Registres Oficials de Licitadors estatal o autonòmics serviran com a mitjà per acreditar la informació que hi consti, excepte prova en contra o que no consti vigent o actualitzada.

En cas que aquesta dada no hi consti actualitzada al RELI/ROLECE, el volum anual de negocis s'acreditarà per mitjà dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre mercantil o en el seu cas, mitjançant les declaracions fiscals presentades en les que es pugi comprovar aquest extrem. En cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit.

Les empreses, que per la seva prompte creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats el Registre Mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (declaració anual IVA) o bé el model 303 (declaració mensual o trimestral IVA) quan sigui inferior a l'any. En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.

Període:
últims 3 anys
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Els licitadors hauran d'haver realitzat com a mínim tres (3) obres de naturalesa similar a l'objecte de contracte en els últims cinc (5) anys en els termes de l'article 88.1.a) de la LCSP, per determinar que un treball o servei és d'igual o similar naturalesa caldrà que tingui la classificació CPV o similar.
Mínim d'acreditació:
3,00 €
Observacions:
Acreditació documental: D'acord amb les dades inscrites en els Registres Oficials de Licitadors estatal o autonòmics serviran com a mitjà per acreditar la informació que hi consti, excepte prova en contra o que no consti vigent o actualitzada.
Període:
últims 5 anys

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya