Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de redacció de vuit memòries executives tècniques per a la regulació i gestió de la sobre-freqüentació de gorgues i espais de bany en diversos municipis de la província de Girona

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2021/3837
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de l'encàrrec és el servei de redacció, per a cadascun dels següents municipis, Sant Feliu de Pallerols, Santa Pau, Riudaura, la Vall de Bianya, Sant Llorenç de la Muga, Camprodon, Vidrà i Canet d'Adri, d'una memòria tècnica executiva que permeti resoldre diversos problemes detectats i relacionats amb la sobre-freqüentació dels espais de bany interior (gorgues i rius), amb l'objectiu de disminuir l'impacte sobre el patrimoni natural (erosió, impacte sobre la flora i la fauna, etc.), així com diversos riscos associats a la híper-freqüentació del medi natural (accés mitjans d'emergència en cas d'incendi, accident, etc.). Totes les memòries, i molt especialment aquelles que corresponguin a la mateixa conca o bé al mateix sector en quant a mobilitat, caldrà treballar-les de forma conjunta atesa la interacció entre la freqüentació d'aquests espais i les conseqüències que se'n deriven a nivell de mobilitat.

La redacció de cadascuna de les memòries haurà de tenir en compte tot allò establert en el Plec de Prescripcions Tècniques.

D'acord amb la Disposició addicional quaranta-unena de la Llei de Contractes del Sector Públic, es reconeix la naturalesa de prestació de caràcter intel·lectual d'aquest servei.

Pressupost de licitació:
23.905,28 € sense IVA 28.925,39 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
07/06/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
23.905,28 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B: Criteris automàtics) :
17/06/21 10:00 Telemàtica
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Formació
Ponderació: 20.00 - Criteri: Preu
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a) Volum anual de negocis del licitador que referit a l¿any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un any (35.857,92 ¤)
Mínim d'acreditació:
35.857,92 €
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
b) Si el licitador és un contractista individual o una societat professional, justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior al valor estimat del contracte (23.905,28 ¤)
Mínim d'acreditació:
23.905,28 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) Una relació dels principals serveis realitzats en els últims tres anys que inclogui l¿import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. L¿import anual acumulat de l¿any de més execució haurà de ser igual o superior el 70% del valor estimat del contracte (16.733,69 ¤).
Mínim d'acreditació:
16.733,69 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Caldrà un equip mínim format per:

1. Un cap d'equip, que haurà de ser un/a tècnic/a facultatiu/va amb una titulació universitària d'enginyer/a o llicenciat/da en biologia, ciències ambientals, geografia, enginyeria forestals o formació equivalent; o bé d'enginyer tècnic /diplomat en les mateixes matèries, amb una experiència mínima de 3 anys.

2. Un tècnic/a en Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG) que disposi com a mínim de cursos o jornades amb certificat d'assistència i aprofitament relacionats amb SIG. Com a mínim s'exigirà un curs de 150 hores. Aquest/a tècnic/a pot ser el mateix facultatiu del punt anterior.

3. Un tècnic/a expert en comunicació, o bé en educació/sensibilització ambiental, que disposi com a mínim de cursos i jornades amb certificat d'assistència i aprofitament relacionats amb la comunicació i/o l'educació/sensibilització ambiental. Com a mínim s'exigirà un curs de 50 hores. Aquest/a tècnic/a pot ser el mateix facultatiu dels punts anteriors.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya