Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Recuperació del molí fariner "El Molí Petit" de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2020/5746
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Acabat d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres definides en el projecte "Recuperació del molí fariner 'el Molí Petit' de Sant Joan de les Abadesses per a la realització d'activitats divulgatives i docents
Pressupost de licitació:
153.274,32 € sense IVA 185.461,92 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Joan de les Abadesses
Termini de presentació d'ofertes:
28/05/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
153.274,32 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C: Criteris automàtics) :
17/06/21 10:00 Telemàtic
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta de gestió ambiental i de residus
Ponderació: 70.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 9.00 - Criteri: Característiques ambientals i cicle de vida dels materials i elements constructius
Ponderació: 5.00 - Criteri: Increment addicional del termini de garantia
Ponderació: 6.00 - Criteri: Reducció del termini d'execució de l'obra
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45212350
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte
Mínim d'acreditació:
229.911,48 €
Observacions:
Acreditació documental:
Si l'empresari està inscrit en el registre Mercantil ho acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en aquest Registre .

En cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit .

Les empreses, que per la seva prompte creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats el Registre Mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (declaració anual IVA) o bé el model 303 (declaració mensual o trimestral IVA) quan sigui inferior a l'any. En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació de les obres executades en els últims cinc anys que inclogui l'import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. L'import anual acumulat de l'any de més execució haurà de ser igual o superior el 70% del valor estimat del contracte
Mínim d'acreditació:
107.292,02 €
Observacions:
Acreditació documental:

Quan el destinatari sigui una entitat del sector públic s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent.

Quan el destinatari sigui un subjecte privat s'acreditaran mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari.

Si la relació dels principals serveis realitzats inclou que el seu destinatari és el mateix ens contractant, no serà necessari l'acreditació mitjançant certificat.

En els contractes amb valor estimat inferior a 500.000,00 ¤, quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, no hauran d'acreditar aquest mitjà de solvència tècnica.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, dels que es disposi per executar les obres, i en concret:

- Un (1) paleta amb experiència en obres en edificis de construcció tradicional, és a dir, en sistemes constructius basats en l'ús de materials com la pedra, el maó, el morter de calç i la fusta, principalment, i sistemes constructius basats en murs de càrrega de pedra i/o maó, voltes de pedra i/o maó, i sostres unidireccionals amb biguetes i revoltons o soleres ceràmiques.
- Un equip de topografia que pugui realitzar aixecament topogràfic de la zona per on ha de passar una canonada d'aigua i pugui definir i marcar el traçat i el pendent adequats de la canonada.
Atès que el contracte es refereix a obres de reforma i adequació en un edifici i un canal d'origen medieval catalogats, construïts amb pedra i morter de calç, i que també caldrà intervenir en diversos murs de pedra seca existents a l'entorn del molí, és necessari un paleta que conegui aquestes tècniques constructives, per garantir l'adequada qualitat del resultat de l'obra.

Finalment, atès que cal traçar una canonada per a la portada d'aigües des del punt de captació fins al tram final del canal, cal comptar amb un equip capacitat per dur a terme els treballs de topografia necessaris per a definir i marcar el pendent de la canonada
Observacions:
Acreditació documental:

S'acreditarà mitjançant un document de compromís de les empreses licitadores de que es disposa del personal indicat per a l'execució del contracte.

Classificació empresarial:
Grup: C Subgrup: 2 *Categoria: 2 *La categoria 2 indicada equival a la categoria C atorgada d'acord amb el RD 1098/2001, segons el quadre d'equivalència establert a la Disposició transitòria 3a del RD 773/2015, de 28 d'agost. (Aquesta equivalència finalitzarà el dia 01/01/2022, d'acord amb RD 716/2019)

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya