Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contractació de la senyalització direccional dels camins del terme municipal de Puigpelat

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alt Camp
Codi d'expedient:
FEDER AC-2020-0000672
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Disseny, fabricació, subministrament i col·locació de la senyalització direccional dels camins del terme municipal de Puigpelat, amb mesures de contractació pública sostenible, d'acord el contingut, característiques i les condicions d'execució determinades en el plec de prescripcions tècniques.
Pressupost de licitació:
18.210,00 € sense IVA 22.034,10 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Puigpelat
Termini de presentació d'ofertes:
23/06/21 14:00 h
Observacions:
L'actuació objecte del contracte s'emmarca dins l'operació "Alt Camp, història i patrimoni, les arrels d'una terra", promogut pel Consell Comarcal de l'Alt Camp i cofinançada pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020, eix prioritari 6, i també es troba emmarcat dins dels Plans de foment territorial del turisme de Catalunya, exercici 2019.
Valor estimat del contracte:
18.210,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es podrà prorrogar per un termini màxim de un (1) MES previ informe favorable de la persona responsable del contracte
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Oferta ecòmica
Ponderació: 20.00 - Criteri: Ecoimpressió
Ponderació: 20.00 - Criteri: Sostenibilitat dels materials de fusta emprats
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
34928470
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador de l'àmbit al qual es refereix el contracte referit, com a màxim, als tres (3) últims disponibles en funció de la data de constitució o d'inici d'activitat de l'empresa i de presentació de les proposicions.
Import mínim de l'any de major volum dels tres últims disponibles: 27.315,00 euros.
Observacions:
Forma d'acreditació: Comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i, en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial corresponent. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negoci mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals degudament legalitzats.
Quan, per una raó vàlida, el licitador no estigui en condicions de presentar la documentació anterior, podrà acreditar la solvència econòmica pels següents mitjans alternatius: Qualsevol model oficial declarat davant l'AEAT on quedi reflectit el volum anual de negocis, com poden ser les declaracions tributàries anuals d'IVA o de l'Impost de societats, o bé les declaracions mensuals o trimestrals d'IVA (quan la creació de l'empresa sigui inferior a l'any), o el model 100 (declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques).
En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Experiència suficient en la realització de les feines anàlogues o similars a les que constitueixen l'objecte del contracte, executades en el curs, com a màxim, dels darrers 3 (tres) anys.
S'exigeix, que, com a mínim, s'hagi realitzat la implementació de dos (2) projectes de senyalització turística rural en què s'hagi utilitzat el Manual de senyalització de camins per a la mobilitat no motoritzada, publicat per la Direcció General de Turisme d'acord amb l'art. 2.3 del Decret 66/2014, de 13 de maig, de regulació dels Serveis d'Informació, Difusió i Atenció Turística de Catalunya. L'import mínim, de cada projecte de senyalització implementat, IVA exclòs, ha de ser de 15.000,00 ¤.
Observacions:
Acreditació: S'acreditarà mitjançant aportació de certificats expedits o visats per l'òrgan competent, en cas de treballs realitzats per al sector públic, o quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o a falta d'aquest certificat una declaració de l¿empresari acompanyat dels documents que acreditin la realització de la prestació. En qualsevol cas, en els certificats o documents corresponents s'identificaran les dades següents:
-Breu descripció del projecte o feines realitzades (indicant també lloc on s¿ha portat a terme, destinatari de les mateixes, data de realització)
-Fotografies de la senyalització conforme s¿ha utilitzat el Manual de senyalització de camins per a la mobilitat no motoritzada
-Import del treball (sense IVA).
-CPV
-Especificar si es va dur a bon terme i segons les regles que regeixen la professió.
Expressió:
Euros
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Els licitadors que tinguin la consideració d'empresa de nova creació podran acreditar la seva solvència tècnica per mitjà del següent criteri de selecció.
Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, dels que es disposi per executar el contracte
Requisit d'admissió: Les empreses hauran d'adscriure a l'execució del contracte els perfils següents:
-Un responsable del projecte.
-Experiència mínima: haver treballat en un mínim de dos projectes de senyalització turística rural o similars a les que constitueixen l'objecte del contracte
Observacions:
Mitjans d'acreditació: Documental. Declaració responsable del representant de l'empresa licitadora que s'inclourà al sobre A i en el supòsit que resulti adjudicatari, aportació de currículum vitae amb indicació de l'experiència i certificats o declaracions que ho acreditin.
Classificació empresarial:
No s'exigeix classificació empresarial atès que es tracta d'un contracte mixt de subministrament i serveis al qual s'aplica el règim previst per als contractes de subministrament d'acord amb els articles 25 i 77 de la LCSP.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya