Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Contracte de subministrament consistent en l'arrendament, amb opció de compra, d'un tractor amb desbrossadora de braç

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Tordera
Codi d'expedient:
2021/1583
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte del contracte el subministrament d'un tractor amb desbrossadora de braç en la modalitat d'arrendament, amb opció de compra, i el seu manteniment associat durant la durada de l'arrendament amb les reparacions, inclosa la despesa de la matriculació del vehicle, l'assegurança així com tots els impostos que l'afectin. Preparat per a circular i per desenvolupar les tasques de l'àrea de pagesia de l'Ajuntament de Tordera
Pressupost de licitació:
98.400,00 € sense IVA 119.064,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Tordera
Termini de presentació d'ofertes:
12/05/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
136.080,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B (criteris avaluables objectivament)) :
21/05/21 12:00 Acte de caràcter públic. Les persones interessades podran fer el seguiment telemàtic de l'acte en directe a través de l'enllaç següent (es recomana l'ús del navegador Google Chrome): https://meet.google.com/ebk-xere-ons
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Automàtic: Oferta econòmica arrendament i manteniment
Ponderació: 20.00 - Criteri: Automàtic: Oferta econòmica valor residual (opció de compra)
Ponderació: 10.00 - Criteri: Automàtic: Preu/hora per excés per hores consumides
Ponderació: 10.00 - Criteri: Automàtic: Preu/hora per defecte d'hores no consumides
Ponderació: 5.00 - Criteri: Automàtic: Import de la franquícia de l'assegurança tot risc
Ponderació: 5.00 - Criteri: Automàtic: Millora relacionada amb la perspectiva de gènere
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
16700000
Codi CPA:
28.30.23
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels 3 últims disponibles, import igual o superior a 50.000 euros/any, impostos inclosos.
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
Han d'acreditar aquest fet mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial al qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis a través dels llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Període:
3 últims exercicis disponibles
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals que cobreixi els riscos, per import igual o superior a 150.000 euros.
Mínim d'acreditació:
150.000,00 €
Observacions:
Han d'acreditar cal que aporti còpia d'una pòlissa de responsabilitat civil i rebut acreditatiu d'estar al corrent de pagament. Els licitadors han d'acreditar tenir subscrita una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi els riscos derivats de l'execució del contracte, la qual s'haurà de mantenir vigent durant l'execució del contracte i, en el seu cas, el període de garantia que s'estableixi. El límit d'indemnització mínim per aquests riscos serà del valor indicat anteriorment per sinistre, amb el benentès que aquesta quantia no actua com a límit de la responsabilitat indemnitzatòria de la qual pugui ser declarat culpable.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals subministrament realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixin l'objecte del contracte en el curs de com a màxim, els últims tres (3) anys, que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Justificar mitjançant dos (2) subministraments executats en els darrers tres (3) anys, per un import igual o superior a 50.000 euros/subministrament, sense impostos.
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
Els empresaris han d'acreditar aquest fet mitjançant l'aportació de dos (2) certificats de bona execució; aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució dels subministraments i s'ha de precisar si es van dur a terme segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme;
- Quan el destinatari sigui una entitat del sector públic cal justificar mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent;
- Quan el destinatari sigui un subjecte privat cal justificar mitjançant certificats de bona execució expedits per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.
Període:
3 darrers anys
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, dels quals es disposi per a l'execució del contracte, especialment els encarregats del control de qualitat.
Classificació empresarial:
D'acord amb el previst en l'article 77.c) de la LCSP no és exigible la classificació en el present contracte de subministrament.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya