Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de seguretat i vigilància a l'Edifici Josep Pallach del Districte de Sant Andreu, 2021-2022 amb mesures de contractació pública sostenible

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Unitat de contractació:
Districte de Sant Andreu
Codi d'expedient:
Ctte 21001490 Exp. 1015/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de seguretat i vigilància a l'Edifici Josep Pallach del Districte de Sant Andreu, 2021-2022 amb mesures de contractació pública sostenible. Les tasques a desenvolupar són les que es recullen en la clàusula 2 (descripció del servei) del Plec de prescripcions tècniques.
Pressupost de licitació:
59.280,00 € sense IVA 71.728,80 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
16/06/21 - 14/06/22
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
28/05/21 14:00 h
Observacions:
Les empreses interessades podran requerir informació addiccional sobre els plecs, mitjançant consulta presentada en el perfil de contractant , en les condicions establertes a l'article 138.3 LCSP. Les respostes emeses respecte aclariments dels plecs i resta de documentació reguladora de la licitació es publicarà de forma agregada sense identificar l'emissor de la consulta en el perfil de contractant. Les respostes tindran caràcter vinculant.
Valor estimat del contracte:
91.884,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques ( ) :
l'obertura del sobre electrònic A es realitzarà en acte públic menys quan estigui previst que en la licitació es puguin utilitzar mitjans electrònics.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La pròrroga serà com a màxim fins al 30 de desembre de 2022. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 15.00 - Criteri: La ponderació màxima del criteri d'adjudicació del preu ofertat
Ponderació: 3.00 - Criteri: Oferir formació a les persones treballadores en mediació de conflictes
Ponderació: 2.00 - Criteri: Oferir formació a les persones treballadores en matèria de tractament d¿emergències i primers auxilis
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79710000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior a 50.000,00 euros.
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims 3 anys en serveis de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 50.000,00 euros.

Aquesta solvència s'entendrà acreditada pel fet d'estar en possessió de la classificació en els grups, subgrups i categories que s'indiquen a continuació:
GRUP SUBGRUP CATEGORIA RD 1098/2001 CATEGORIA Actual
M 2 a 1
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
D'acord amb la previsió de l'article 90.4 LCSP, exclusivament per les empreses de nova creació, entenent com a tals les que tinguin una antiguitat, computada des de la data d'inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, declararan la seva solvència tècnica segons el criteri següent:
- D'acord amb l'article 90.1.h), declaració que indiqui l'equip tècnic (atesa la naturalesa de la prestació del servei, no escau maquinària, ni material), de què es disposa per a l'execució dels treballs o prestacions, a la qual s'ha d'adjuntar la documentació acreditativa pertinent quan li ho requereixin els serveis dependents de l'òrgan de contractació.
Es considera com a mínim per a la correcta prestació del servei:
Personal tècnic indispensable: mínim 6 vigilants de seguretat, atenent als horaris de prestació del servei que es detallen al PPT.
Encarregats de control de qualitat: mínim 2.
Les tasques a desenvolupar són les que es recullen en la clàusula 2 (descripció del servei

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya