Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Subministrament i instal·lació de dues (2) bombes per aigua crua, amb l'adaptació corresponent de les canonades i la seva subjecció, la instal·lació d'un (1) carret antivibratori, tres (3) sensors de vibració i dues (2) xapes d'ancoratge per anivellament de la bomba, a l'estació de bombament de la captació del sistema d'abastament d'aigua en alta Bages-Llobregat

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Bages
Codi d'expedient:
CSUB 4/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present contracte és el subministrament i instal·lació de dues (2) bombes per aigua crua, amb l'adaptació corresponent de les canonades i la seva subjecció, la instal·lació d'un (1) carret antivibratori, tres (3) sensors de vibració i dues (2) xapes d'ancoratge per anivellament de la bomba, a l'estació de bombament de la captació del sistema d'abastament d'aigua en alta Bages-Llobregat, d'acord amb el que s'assenyala en el Plec Prescripcions tècniques (PPT).
No hi ha lloc a la divisió en lots tenint en compte la naturalesa del contracte. Es preveu una visita a les instal·lacions que serà publicada en el perfil del contractant.
Pressupost de licitació:
64.316,08 € sense IVA 77.822,45 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Sallent
Termini de presentació d'ofertes:
03/05/21 14:00 h
Observacions:
L'expressió de la codificació corresponent a la nomenclatura del Vocabulari Comú de Contractes (CPV) és 42122000-0 Bombes (equips de bombeig) i 45232150-8 treballs relacionats amb canonades de distribució d'aigua.
Valor estimat del contracte:
64.316,08 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 16.00 - Criteri: Millora en el preu de licitació
Ponderació: 4.00 - Criteri: Reducció en el termini d¿execució del contracte
Ponderació: 3.00 - Criteri: Ampliació del termini de garantia de les dues bombes
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
42122000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Es podrà acreditar en relació al volum anual de negocis en els tres últims anys finalitzats:
- Import mínim: Per un import mínim igual al 50% del valor estimat del contracte en algun dels tres (3) exercicis esmentats.
Observacions:
Mitjans d'acreditació: Presentació de comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari hi estigués inscrit; en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil. Els empresaris individuals que NO vinguin obligats a presentar comptes anuals, acreditaran aquest requisit mitjançant la presentació del resum anual d'IVA d'acord amb el model 390 d'aquest darrers tres anys acabats. En el cas que la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora sigui inferior a un any, haurà d'aportar la documentació acreditativa corresponent, en aquest cas el requeriment podrà ser proporcional. El càlcul del valor mitjà del contracte consisteix en dividir el valor estimat del contacte, pel nombre de mesos de durada del contracte i el resultat multiplicat per dotze.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
De conformitat amb l'article 89 en relació amb el 76.2 de la LCSP, els licitadors, per tal d'acreditar la seva solvència tècnica i professional, les empreses licitadores hauran d'haver realitzat en el curs de com a màxim, els tres (3) últims anys, subministraments de característiques similars a l'objecte del contracte, per un import mínim al 70% del valor estimat del contracte. S'entenen per iguals o similars les que coincideixin amb els tres primers dígits del CPV.
Observacions:
L'acreditació es realitzarà:
- Quan els subministraments s'hagin realitzat en entitats del sector públic, cal aportar certificats expedits o visats per l'òrgan competent, que inclogui objecte, import i dates de la prestació.
- Quan els subministraments s'hagin realitzat en entitats del sector privat, mitjançant un certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquests treballs/ serveis, que inclogui objecte, import i dates de la prestació. A manca d'aquest certificat, mitjançant una declaració signada pel representant legal de l'empresa licitadora.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya