Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

ECAO 849/2020 - Obres descrites en el "Projecte de les obres per a la reposició o nova instal·lació de mobiliari, jocs infantils i elements esportius i l'adequació dels espais públics"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 849/2020
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
ECAO 849/2020 - Obres descrites en el "Projecte de les obres per a la reposició o nova instal·lació de mobiliari, jocs infantils i elements esportius i l'adequació dels espais públics"
Pressupost de licitació:
116.155,42 € sense IVA 140.548,05 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes 26 dies
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
07/05/21 14:00 h
Observacions:
- El termini d'execució de les obres és de vuit (8) setmanes per a cada lot.

- Els licitadors poden presentar ofertes per a un (1) o els dos (2) lots, però únicament podran resultar adjudicatàries d'un (1) sol lot, excepte per evitar que quedi algun lot desert en el casos indicats en l'apartat Criteris de determinació de l'adjudicació de lots de la clàusula 12 del PCAP, que s'aplicarà per resoldre possibles empats.

- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.

- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Pixelware), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.

- De conformitat amb les disposicions addicionals 15, 16 i 17 de LCSP i el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica, s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar a les empreses licitadores i/o candidates com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses.

La presentació de proposicions es farà únicament a través de la plataforma electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, d'accés gratuït: https://portalcontractacio.terrassa.cat

És important que les empreses licitadores verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits tècnics del portal per a la presentació de proposicions a través de la plataforma PIXELWARE: navegadors compatibles amb la licitació electrònica, recomanacions vinculades a l'ordinador i accés mitjançant certificat electrònic https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-requisitos-minimos/

Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina http://www.java.com/es/. En cas de dubtes consultar la següent pàgina amb continguts multimèdia (vídeos i tutorials) https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-configuracion-equipo/ o bé utilitzar el suport telefònic posat a disposició per PIXELWARE de dilluns a divendres de 08:00 a 18:00 h, excepte festius nacionals, a través del telèfon 91 803 66 27.

Per accedir a la licitació electrònicament, cal descarregar prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes, que quedarà instal¿lada mitjançant icona d'accés directe al vostre ordinador. https://portalcontractacio.terrassa.cat/html/descarga-app-sobres

El registre d'Empreses, és opcional però recomanable, ja que permet la comunicació directe amb les empreses donades d'alta, que rebran informació de totes les licitacions publicades al portal. https://portalcontractacio.terrassa.cat/persona
Valor estimat del contracte:
116.155,42 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura electrònica, no presencial) :
11/05/21 09:00 Per la plataforma Pixelware
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
1
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 100.00 - Criteri: Proposició econòmica per a l'execució de les obres incloses en cada un dels lots en els què vulgui participar
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) darrers anys, per un import que, com a mínim, sigui una vegada i mitja el valor estimat del contracte. Igualment, es podrà acreditar la solvència econòmica i financera per qualsevol dels altres mitjans previstos a l'article 87 de la LCSP.
Observacions:
Com l'objecte del contracte s'ha dividit en dos (2) lots, aquest requisit mínim de solvència s'adequarà als imports del/dels lot/s al/s que s'opti. Si un empresari presenta oferta per als dos (2) lots, com només pot ser adjudicatari d'un dels lots, per participar haurà de disposar de la solvència econòmica corresponent al pressupost de licitació del lot 1, que és el de major import.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- LOT 1: La solvència tècnica s'acreditarà mitjançant certificats de bona execució d'haver executat, com a mínim, dues (2) obres de similar tipologia d'acord amb l'objecte d'aquest lot (instal·lació de jocs infantils, elements esportius, tanques i/o treballs d'obra) en els darrers cinc (5) anys, per un import igual o superior al pressupost de licitació d'aquest lot: 85.637,36 ¤ (PEC,sense IVA)
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- LOT 2: La solvència tècnica s'acreditarà mitjançant certificats de bona execució d'haver executat, com a mínim, dues (2) obres de similar tipologia d'acord amb l'objecte d'aquest lot (treballs de jardineria, construcció de canalitzacions de reg, construcció de zones de vianants, d'explanació de jardins i parcs, plantació i manteniment de zones verdes) en els darrers 5 anys, per un import igual o superior al pressupost de licitació d'aquest lot: 30.518,06 ¤ (PEC, sense IVA).
Classificació empresarial:
NO ES REQUEREIX CLASSIFICACIÓ (clàusula 17). No obstant això, les empreses que acreditin la següent classificació no hauran de presentar la solvència tècnica i econòmica: Lot 1: Grup A - Subgrup 1 - Categoria 1 Lot 2: Grup K - Subgrup 6 - Categoria 1

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Informe de necessitat de contractar.pdf
PDF
Models annexos PCAP.doc
DOC
Composicio de la Mesa.pdf
PDF
Resolucio aprovacio PCAP.pdf
PDF
Anunci de licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Segons clàusula 14.1 del PCAP: Creació d'ocupació: si es contracta nou personal per a l'execució, seran treballadors desocupats inscrits en els Serveis Públics d'Ocupació, i, quan sigui possible, entre col·lectius amb particulars dificultats d'inserció.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya