Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

CONTRACTE DE LES OBRES D'EXECUCIË DE L'EDIFICI D'OCI I SERVEIS A LA ZONA ESPORTIVA DE LA FULIOLA

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de la Fuliola
Codi d'expedient:
2021/113
Tipus de tramitaciˇ:
OrdinÓria
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcciˇ general d'immobles i obres d'enginyeria civil
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Tramitaciˇ simplificada:
Projecte finanšat amb fons del Mecanisme de Recuperaciˇ i ResiliŔncia:
No
Projecte finanšat amb fons REACT-EU:
No
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

Descripciˇ de l'esmena:
Es penja el projecte a efectes que els licitadors puquin consultar el mateix
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
Descripciˇ: procedir a realitzar els enderrocs necessaris sobre l'edificaciˇ existent corresponent a la fase 1. S'enderrocarÓ el vestidor 1 (est) amb mitjans mecÓnics i/o manuals, sobretot en la part adherida a l'edifici existent que es mantindrÓ en aquesta primera fase. TambÚ es procedirÓ al repicat i excavaciˇ del terreny per a formaciˇ de rases i de fonamentaciˇ el nou edifici.
Es realitzarÓ la fonamentaciˇ mitjanšant sistema descrit en el projecte i l'edifici a construir Ús d'una ˙nica planta i l'estructura estarÓ formada per piles de formigˇ armat. Es seguirÓ el sistema envoltant i de compartimentaciˇ descrit en el projecte i els sistema d'acabats i de condicionament i instalĚlacions descrits en el mateix.

Tot seguint l'indicat en el PROJECTE B└SIC I D'EXECUCIË D'EDIFICI D'OCI I SERVEIS DE LA ZONA ESPORTIVA I DE LLEURE DEL MUNICIPI DE LA FULIOLA.
Pressupost de licitaciˇ:
211.487,36 € sense IVA 255.899,70 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
└mbit geogrÓfic:
Fuliola
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
26/04/21 23:59 h
Valor estimat del contracte:
211.487,36 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicaciˇ:
Ponderaciˇ: 10.00 - Criteri: Oferta econ˛mica
Ponderaciˇ: 90.00 - Criteri: Millores en l'execuciˇ de l'obra
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45212000
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Classificaciˇ
Descripciˇ:
a) Classificaciˇ Grup C, Subgrups 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ┐ Categoria 2 ┐Edificacions┐ (art. 25.1 i 26 RD 12098/2001 i Disposiciˇ Transit˛ria primera del RD 773/2015, de 28 d┐agost, pel qual es modifiquen determinats preceptes del RD 1098/2001).
Disposar de la classificaciˇ en el Subgrup corresponent amb categoria igual o superior, constituirÓ l┐acreditaciˇ suficient de la solvŔncia econ˛mica, financera i tŔcnica o professional de l┐empresari, acreditant-se mitjanšant l┐aportaciˇ del certificat del registre oficial de licitadors corresponent.
Per tal de determinar l┐acumulaciˇ de la uniˇ temporal s┐estarÓ al que disposa l┐article 69.6 de la LCSP.

Observacions:
L'empresari podrÓ acreditar la seva solvŔncia indistintament, mitjanšant la seva classificaciˇ com a contractista o mitjanšant el compliment dels requisits de solvŔncia
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Mitjanšant el volum anual de negocis del licitador en relaciˇ a l'execuciˇ d'obres d'enderroc i edificaciˇ similars a l'objecte del contracte, en referencia al millor exercici dins dels tres ˙ltims disponibles en funciˇ de la data de constituciˇ o de la data d'inici de les activitats de l'empresari i de la presentaciˇ de les ofertes. Aquest valor del millor exercici haurÓ de ser com a mÝnim de 211.487,36Ą.

Per acreditar documentalment aquesta circumstÓncia el licitador proposat com adjudicatari haurÓ d'aportar els comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estiguÚs inscrit en aquest registre i, en cas contrari, pels comptes anuals dipositats en el registre oficial on haguÚs d'estar inscrit.
Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjanšant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil o degudament compulsats.
MÝnim d'acreditaciˇ:
211.487,36 €
Observacions:
L'empresari podrÓ acreditar la seva solvŔncia indistintament, mitjanšant la seva classificaciˇ com a contractista o mitjanšant el compliment dels requisits de solvŔncia
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
┐ Una relaciˇ de les principals obres executades en els ˙ltims cinc anys en relaciˇ a l┐execuciˇ d┐obres de demoliciˇ i construcciˇ d┐edificis iguals o similars a l┐objecte del contracte, avalada per certificats de bona execuciˇ, indicatius de l┐import, les dates i el lloc d┐execuciˇ de les obres i precisaran si es van executar segons les regles per les quals es regeix la professiˇ. A mÚs a mÚs, l┐import anual acumulat de l┐any de major execuciˇ ha de ser com a mÝnim de 211.487,36 euros.
MÝnim d'acreditaciˇ:
211.487,36 €
Observacions:
La inscripciˇ en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector P˙blic acredita, d'acord amb l'en ell reflectit i excepte prova en contrari, les condicions d'aptitud de l'empresari pel que fa a la seva personalitat i capacitat d'obrar, representaciˇ, habilitaciˇ professional o empresarial, solvŔncia econ˛mica i financera i tŔcnica o professional, classificaciˇ i altres circumstÓncies inscrites, aixÝ com la concurrŔncia o no concurrŔncia de les prohibicions de contractar que hagin de constar en aquest.
MitjÓ de solvŔncia:
MaquinÓria, material i equip tŔcnic per a la execuciˇ del contracte
Descripciˇ:
┐ Declaraciˇ indicant la maquinÓria, material i equip tŔcnic del que disposarÓ per a l'execuciˇ de les obres.
Observacions:
Criteris de selecciˇ per a empreses de nova creaciˇ, entenen com a tal la que tingui una antiguitat inferior a 5 anys (article 88.2 LCSP): Requisit especÝfic per acreditar la solvŔncia tŔcnica i professional: Declaraciˇ indicant la maquinÓria, material i equip tŔcnic del que disposarÓ per a l'execuciˇ de les obres.
Classificaciˇ empresarial:
a) Classificaciˇ Grup C, Subgrups 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ┐ Categoria 2 "Edificacions" (art. 25.1 i 26 RD 12098/2001 i Disposiciˇ Transit˛ria primera del RD 773/2015, de 28 d'agost, pel qual es modifiquen determinats preceptes del RD 1098/2001). Disposar de la classificaciˇ en el Subgrup corresponent amb categoria igual o superior, constituirÓ l'acreditaciˇ suficient de la solvŔncia econ˛mica, financera i tŔcnica o professional de l'empresari, acreditant-se mitjanšant l'aportaciˇ del certificat del registre oficial de licitadors corresponent. Per tal de determinar l'acumulaciˇ de la uniˇ temporal s'estarÓ al que disposa l'article 69.6 de la LCSP.

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya