Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Obres de reforma de la xarxa viària local i infraestructures per a la implantació d'una via ciclista urbana entre la zona escolar-esportiva i l'estació de rodalies del municipi del Vendrell

Òrgan de contractació:
Ajuntament del Vendrell
Codi d'expedient:
3/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció general d'immobles i obres d'enginyeria civil
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'adjunta el pressupost del projecte en format BC3.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte és l'execució de les obres definides al "Projecte d'obres de reforma de la xarxa viària local i infraestructures per a la implantació d'una via ciclista urbana entre la zona escolar-esportiva i l'estació de rodalies del municipi del Vendrell".
Pressupost de licitació:
369.013,62 € sense IVA 446.506,48 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys 5 mesos
Àmbit geogràfic:
Vendrell
Termini de presentació d'ofertes:
20/04/21 14:30 h
Observacions:
El 50% de l'objecte d'aquest contracte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d'inversió en creixement i ocupació.
Valor estimat del contracte:
442.816,34 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 45.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 10.00 - Criteri: Grau de dedicació del cap d¡obra i encarregat d'obra
Ponderació: 25.00 - Criteri: Oferta de rebaixa sobre preus contradictoris
Ponderació: 15.00 - Criteri: Millora. Senyalització addicional avisos desviament de trànsits. Talls puntuals. Reforç de l¿abalisament horitzontal i adequació d¿amplada d¿andana lateral de Terminal d¿Autobusos
Ponderació: 5.00 - Criteri: Ampliació del termini de garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum anual de negocis del licitador referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d¿inici d¿activitats de l¿empresari i de presentació de les ofertes per import igual al valor estimat del contracte (VEC). (Un import de 442.816,34¤).

Criteris:
Volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual al valor estimat del contracte (Un import de 442.816,34¤).

S¿acreditarà mitjançant:
El volum anual de negocis del licitador s¿acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l¿empresari hagués de trobar-se inscrit en aquest registre, i, en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en que hagi d¿estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres de inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
També es podrà acreditar mitjançant la presentació d'una assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals vigent fins a la fi del termini de presentació d'ofertes juntament amb un compromís de renovació o pròrroga del mateix que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte.
Criteris:
- Assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior a 442.816,34 ¤
- Riscos coberts: responsabilitat civil per riscos professionals.
S'acreditarà mitjançant:
Certificat emès per l'asseguradora on figuraran els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança. També caldrà presentar el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, si escau.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de les principals obres o treballs realitzats en els últims cinc anys del mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, avalats per certificats de bona execució.

Criteris:
Relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys, que siguin d'aquest grup o subgrup de classificació que el corresponent al contracte o del grup o subgrup més rellevant per al contracte si aquest inclou treballs corresponents a diferents subgrups, l'import anual dels quals acumulat l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte, avalada per certificats de bona execució (Un import de 309.971,44 ¤).

S¿acreditarà mitjançant:
Certificats de bona execució. Els certificats de bona execució indicaran l¿import, les dates i el lloc d¿execució de les obres i es precisarà si es van realitzar segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Titulacions acadèmiques i professionals de l'empresari i dels directius de l'empresa i, en particular, del responsable de les obres així com dels tècnics encarregats directament de la mateixa, sempre que no s'avaluïn com un criteri d'adjudicació. Aquest criteri de solvència tècnica només és exigible per les empreses de nova creació que no puguin acreditar la seva solvència tècnica d'acord amb el criteri de la lletra a) d'aquest apartat.

Criteris:
Títols acadèmics i professionals del cap d'obra: haurà de disposar d'una de les següents titulacions: Arquitectura, Arquitectura tècnica, Enginyeria, Enginyeria Tècnica o estudis de formació professional superior en organització i control d'obres de construcció o titulacions equivalents.

S'acreditarà mitjançant:
Aquest requisit de solvència s'acreditarà presentant el Títol acadèmic corresponent (grau, màster, llicenciatura, diplomatura o titulació de formació professional) en l'àmbit de l'arquitectura, l'enginyeria o la família de formació professional d'edificació i obra civil.
Classificació empresarial:
L'empresari també podrà acreditar la seva solvència aportant el certificat que l'acrediti la següent classificació (article 77.1 a LCSP): Grup: G Subgrup: 6 Categoria: 3 Categoria RD 1098/2001: D

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya