Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU DE L'AMPLIACIÓ DE LA RESIDÈNCIA "EL VILAR"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de la Selva del Camp
Codi d'expedient:
2021-401
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte consisteix en el servei de redacció del projecte bàsic i executiu de l'ampliació de la Residència "El Vilar".
Pressupost de licitació:
57.513,46 € sense IVA 69.591,28 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Selva del Camp
Termini de presentació d'ofertes:
23/03/21 23:59 h
Observacions:
S'adverteix als participants que aquesta obra s'ha de dissenyar de forma que sigui posible la seva execució sense alterar el normal funcionament de la residència i centre de dia existents.
Valor estimat del contracte:
57.513,46 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 55.00 - Criteri: Oferta
Ponderació: 45.00 - Criteri: Estudi tècnic
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71223000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
- Article 87 apartat 1.a), Volum anual de negocis en l¿àmbit a què es refereix el present contracte, referit al millor exercici dins dels tres darrers disponibles, amb un import mínim de 40.000 euros. S¿acreditarà documentalment amb els comptes anuals i una declaració de l¿empresari indicant el volum de negocis de l¿empresa en aquest àmbit.
Mínim d'acreditació:
40.000,00 €
Expressió:
Comptes anuals
Període:
3 anys
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
- Article 87 apartat 3.b), es podrà acreditar tambe la solvència econòmica i financera mitjançant la disposició d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals vigent fins el final del termini de presentació d'ofertes, per import no inferior a 40.000 euros, aportant a més el compromís de la seva renovació pròrroga que garanteixi el manteniment de la cobertura durant tota l'execució del contracte. Aquest requisit s'entendrà acomplert pel licitador o candidat que inclogui en la seva oferta un compromís vinculant de suscripció, en cas de resultar adjudicatari, de l'assegurança exigida, compromís que haurà de fer-se efectiu en el termini de deu dies hàbils als que es refereix l'apartat 2 de l'article 150 de la LCSP. L'acreditació del requisit s'efectuarà mitjançant de certificat expedit per l'assegurador en que constin els imports i riscos assegurats, data de venciment de l'assegurança i, mitjançant document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en què procedeixi.
Mínim d'acreditació:
40.000,00 €
Expressió:
Certificat assegurança
Període:
Durada del contracte
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
- Article 90 apartat 1.e): Títols acadèmics i professionals del tècnic proposant.

Requisits mínims:

L¿empresa concursant ha de comprometre¿s a tenir com Autor del Projecte (i que signarà com a Autor del Projecte) el titulat ofertat, amb indicació del seu NIF, amb capacitat suficient per representar-lo en tot allò que afecti la redacció del Projecte:

- Haurà de tenir la titulació professional habilitant d¿Arquitecte superior (llicenciat, grau) o la titulació comunitària homologable.

- L¿Autor del Projecte haurà de tenir una experiència mínima en l¿exercici de la professió de 10 anys.

S¿acreditarà aquest apartat mitjançant certificat de col.legiació a un Col.legi d¿Arquitectes com a sistema de la titulació acadèmica de tècnic competent i anys d¿exercici.
Mínim d'acreditació:
10,00 €
Observacions:
L¿òrgan de contractació, atesa la complexitat objectiva de les obres que cal projectar, que es realitzarien amb l¿edifici de la Residència i Centre de Dia ¿El Vilar¿ en funcionament, considera imprescindible acreditar una solvència professional adequada en la projecció i execució d¿obres d¿aquesta naturalesa.

Expressió:
Certificacio / Títol
Període:
10
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- Article 90 apartat 1.a): Relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa dels que constitueixen l'objecte del contracte en curs indicant import, dates i destinatari, públic o privat, del mateix.

Requisits mínims:

- Nombre mínim de projectes de nova construcció / ampliació residència per gent gran, sociosanitaris, centres hospitalaris, redactats pel tècnic proposat com Autor del Projecte i que hagin estat construïts: 5

Als efectes de la present licitació, només es podran tenir en compte els projectes amb pressupost d'execucio material -sense DG, BI ni impostos- igual o superior a 500.000,00 Euros, o que abasti una actuació sobre 40 o més places residencials noves o d'ampliació. S'acreditarà mitjançant declaració responsable en la que es farà constar el número de visat del projecte, autoritzant-ne la la seva comprovació.
Mínim d'acreditació:
5,00 €
Expressió:
Visat col.legial

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya