Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Execució de les obres incloses en els projectes d'instal·lacions solars fotovoltaiques d'autoconsum a l'edifici del Centre Sanitari del Solsonès, a Solsona i al Centre de Tractament de Residus del Solsonès, al T.M. de Clariana de Cardener

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Solsonès
Codi d'expedient:
2021/59/G1071.
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres instal·lacions d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres incloses en els projectes d'instal·lacions solars fotovoltaiques d'autoconsum a l'edifici del Centre Sanitari del Solsonès, a Solsona i al Centre de Tractament de Residus del Solsonès, al T.M. de Clariana de Cardener
Pressupost de licitació:
79.422,82 € sense IVA 96.101,61 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/04/21 - 15/06/21
Àmbit geogràfic:
Solsonès
Termini de presentació d'ofertes:
25/03/21 13:00 h
Observacions:
El Termini d'execució de cada obra consta en el plec clàusules i en l'anunci de licitació i és diferent per a cada lot
Els projectes d'obres d'obres els podeu trobar als següents enllaços:
https://www.seu-e.cat/ca/web/ccsolsones/govern-obert-i-transparencia/accio-de-govern-i-normativa/urbanisme/projecte-instal-lacio-solar-fotovoltaica-d-autoconsum-al-ctr-del-solsones-194
https://www.seu-e.cat/ca/web/fpccentresanitaridelsolsones/govern-obert-i-transparencia/accio-de-govern-i-normativa/urbanisme/projecte-instal-lacio-solar-fotovoltaica-d-autoconsum-a-l-edifici-del-ccs-186
Valor estimat del contracte:
79.422,82 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Proposta econòmica
Ponderació: 60.00 - Criteri: Increment de potència instal·lada
Ponderació: 10.00 - Criteri: Increment del termini de garantia
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
LOT 1: Volum anual de negocis del licitador que referit a l¿any de major volum de negocis dels tres últims conclosos haurà de ser igual o superior als que es disposen a continuació.

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum de negocis mitjançant els seus llibres d¿inventari i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
51.098,82 €
Descripció:
LOT 2: Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclosos haurà de ser igual o superior als que es disposen a continuació.

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum de negocis mitjançant els seus llibres d'inventari i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
28.324,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
LOT 1 i 2: Relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys, que siguin d'aquest grup o subgrup de classificació que el corresponent al contracte o del grup o subgrup més rellevant per al contracte si aquest inclou treballs corresponents a diferents subgrups, l'import anual dels quals acumulat l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte, avalada per certificats de bona execució.

Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
LOT 1 i 2: Indicació del personal tècnic o organismes tècnics, integrades o no en l'empresa, dels quals aquesta disposi per a l'execució de les obres. Els serveis depenents de l'òrgan de contractació podran requerir la presentació dels documents acreditatius corresponents.

Les empreses en restar inscrites en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores (RELI o ROLECE) no han d'acreditar dites circumstàncies llevat que dita informació no figuri actualitzada en aquests registres o no sigui consultable.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya